Životní výhry herečky Zedníčkové: Nový partner i malebný statek. Plním si svůj sen

Lucie Zedníčkové si pořídila statek.

Nový dům Zedníčkové

Herečka Lucie Zedníčková v pořadu Showtime prozradila, že si konečně našla partnera, se kterým může sdílet společné zájmy. Koupila si statek, který s ním nyní rekonstruuje. Přestěhovat se chce už za měsíc.

Herečka Lucie Zedníčková po boku nového partnera jenom vzkvétá. „Našla jsem někoho, koho baví to samé, co mě. Je to prostě největší výhra. Baví nás společné zájmy,“ svěřila se Zedníčková pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Partyšová si pořídila luxusní dům. Nahlédněte do vily s krásnou zahradou a tenisovým kurtem

„Vše, co spolu děláme, nás oba naplňuje úplně stejně,“ rozplývala se nad novou láskou. Vydařený vztah ale není to jediné, co jí v poslední době dělá velkou radost. „Nová láska, nový dům, všechno nové, je to úplně boží,“ řekla.

Splněný sen

Koupi statku označuje Zedníčková za splněný sen. S partnerem zahájili rekonstrukci, a to úplně od základu. „Jsem nadšená, i když všichni se podivují nad tím, že to musí být peklo v tomhle věku. Já to beru jako radost, hrozně mě to baví,“ vysvětlila čtyřiapadesátiletá herečka.

„Dokonce jsme si řekli, že nechceme žádného architekta ani žádný projekt. Všechno si to děláme sami a oslovujeme malé české firmy, abychom to měli skvěle vymyšlené,“ pokračovala.

Nemůže se dočkat, až se bude moci nastěhovat. To má v plánu už za měsíc. „Na ten barák se těším, protože to, jak jsme si vymysleli, že to chceme mít, dodržujeme. Teďka tam bourali podlahy, jsou tam sto let staré dlažby, které chceme zachovat,“ nastínila nevlastní dcera herce Pavla Zedníčka.

„Plním si tím vlastně svůj sen. Kdysi jsme s našima měli v jižních Čechách statek, který už nemáme, protože se prodal. Stýská se mi po něm. Našla jsem si sice něco na menším pozemku, ale prostorově je barák obrovský,“ popsala.

„Je to zřejmě práce na pořád. Ale já nedokáži stagnovat. Miluji vystupovat z komfortní zóny a mám ráda, když se věci hýbou a něco se děje. Mám pocit, že žiji. Nechci sedět doma s tím, že mám vše hotové,“ dodala Zedníčková.

Tagy: