Partyšová si pořídila luxusní dům. Nahlédněte do vily s krásnou zahradou a tenisovým kurtem

Moderátorka Gabriela Partyšová, která v červnu oslavila 45. narozeniny, sice vyrůstala v paneláku, skutečný domov našla až v nádherné, luxusní vile s obrovským pozemkem na okraji Prahy, kde žije se svou rodinou. Jak to v jejím království vypadá?

Partyšová žije v luxusní kanadské dřevostavbě poblíž Prahy. Dům má 15 místností včetně čtyř ložnic. Všechny pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem a podlahovým vytápěním. Teplo domova v zimních měsících pak vytváří romantický krb. V domě je rovněž bazén, který stále usměvavá moderátorka využívá několikrát denně kvůli bolavým zádům.

Nominace na zahradu roku

Pozemek o velikosti pět tisíc metrů čtverečních zdobí krásná zahrada se vzácnými desetimetrovými sekvojemi. Před několika lety dokonce byla v jedné soutěži nominována na zahradu roku. Moderátorka pěstuje rybíz, angrešt, švestky, třešně, borůvky a zadařilo se i melounu. V objektu se nachází i osvětlený tenisový kurt, který je ovšem velmi náročný na údržbu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herečka Jiřina Bohdalová si zařídila chalupu jako z pohádky. Oázu klidu našla v Českém ráji

Když Partyšová hledala pozemek pro bydlení, měla několik přání. Důležité pro ni bylo, aby se nacházel poblíž Prahy, nebyl u frekventované silnice nebo v satelitu. Nakonec přes známého kamaráda našla makléře, který ve vesnici nedaleko hlavního města prodával několik pozemků. Učaroval ji ten u lesa s nádherným výhledem do údolí. „A to jsem přitom holka z paneláku... (smích) Žije se nám tady moc hezky. Každý z rodiny se o něco stará,“ prozradila moderátorka redaktorovi CNN Prima NEWS.

Podívejte se, jak žije další osobnost českého showbyznysu herec Roman Skamene. Více ve videu:

Tagy: