Soukalová bude mít vlastní dokument. Spousta věcí je možných, řekla o návratu k biatlonu

Bývalá česká reprezentantka v biatlonu Gabriela Soukalová rozšíří seznam sportovců, jejichž životní příběh bude zfilmovaný. Pro pořad Showtime prozradila, že nevylučuje návrat k biatlonu. Otevřená zpověď Soukalové má lidi motivovat k tomu, aby se nikdy nevzdávali.

„Mapuje to nejen můj závodní život a kariérní postup, ale i přechod do běžného života. To je jedno z témat, které řeší každý vrcholový sportovec a ne vždy je to snadné období. Ne vždy to končí dobře,“ popsala pro CNN Prima NEWS Soukalová.

Jeden příklad za všechny je nevydařené manželství s Petrem Koukalem. Také o tom Soukalová promluví. Podle režiséra dokumentu Petra Větrovského se diváci dočkají několika momentů, kdy bývalá sportovkyně neudrží slzy. „Máte tendenci to zastavit, jít ji obejmout, ale zase víte, že to, co natáčíte, se už nikdy nezopakuje. Je to vždycky strašně složité,“ popsal náročné okamžiky Větrovský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mám úplně nový život, přiznala Žilková. Vyjmenovala ty, kterým za své štěstí vděčí

„Každý v sobě máme nějaké momenty, které nás nutí takhle reagovat,“ svěřila se Soukalová. Dodala, že si například nikdy nepustila vlastní závod. „Když jsem viděla sestřih záběrů, bylo to emotivní,“ přiznala ke vzniku dokumentu bývalá biatlonistka.

Vrátit se aktivně do bílé stopy ale zatím neplánuje. „Neumím si to představit. Ale zároveň jsem se v životě naučila ,nikdy neříkej nikdy‘,“ řekla Soukalová s tím, že za svůj život měla hodně potrhlých nápadů. „U mě je spousta věcí možných,“ dodala.

Její nástupkyní by ale mohla být dcera Isabela Gabriela, která má za sebou premiéru na lyžích. „Je fakt, že mě hodně překvapila, protože ujela celou rovinku u nás v Bedřichově na stadionu, s tím jsem nepočítala. Myslela jsem, že ji budu pořád sbírat a bude padat,“ poznamenala Soukalová. Na dokument o jedné z nejslavnějších českých biatlonistek se diváci mohou těšit příští rok.

Tagy: