Mám úplně nový život, přiznala Žilková. Vyjmenovala ty, kterým za své štěstí vděčí

Po náročném rozchodu s Martinem Stropnickým a smrti milované maminky zažívá Veronika Žilková opět šťastné období. A to zejména díky novým lidem, kteří v posledních měsících vstoupili do jejího života. Jedním z nich je například její blízký přítel Josef Holomáč, který je často označován za jejího přítele. Žilková však tuto skutečnost vyvrátila. V pořadu Showtime pak vysvětlila, proč.

Žilková se s Holomáčem zná už půl roku. Ačkoliv ho média často nazývají jejím novým přítelem, ona se tomuto označení brání. Důvod je prostý, oba totiž ještě nejsou rozvedení. „Jeho rozvodové řízení probíhá a moje je pozastavené. Neházím zpátečku. Prostě jsou rozvody ve stavu, v jakém jsou, proto mu pojďme říkat hodně dobrý kamarád,“ svěřila se 61letá herečka.

V rozhovoru také přiznala, že spolu tráví hodně času. „Pro mě je hrozně hezké, že spolu jezdíme autem a zpíváme si. Tohle jsem totiž zažívala se svým tátou, protože jsme moravská rodina. Můj nejlepší přítel Pepa je také z Moravy,“ uvedla s tím, že díky němu poznává nový svět. „Nedávno mi pouštěl kapelu Kiss, kterou jsem ale vůbec neznala. Neposlouchám totiž rock,“ doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Naše rodina je trochu patchwork, přiznal Matásek. Prozradil, co ho udržuje ve formě

Naopak Holomáč má k hudbě velice blízko. Býval totiž baskytaristou slavné kapely Argema. „Vůbec jsem tu skupinu neznala, přitom mě vždycky někdo upozorní na to, že byla hrozně známá, včetně mého budoucího zetě, který mi říká, že na Argemě vyrostl,“ přiznala Žilková. Svým „budoucím zetěm“ pak myslela Jaromíra Soukupa, partnera její dcery Agáty Hanychové. „Až když mi kolegové jednu z jejich známých songů pustili, pochopila jsem, o kom je řeč,“ doplnila herečka.

Žilková neprožívá v posledních měsících zrovna lehké období. Její rozvod s Martinem Stropnickým je pozastaven, a to kvůli výživnému, kterým se soud ještě nezabýval. Koncem minulého roku přišla také o milovanou maminku. Právě Holomáč jí byl v těchto těžkých chvílích velkou oporou. Nyní už se zdá být Žilková zase šťastná.

„I když mi umřela maminka a opustil mě manžel, přišli do naší rodiny noví členové a já mám úplně nový život. Takže děkuji za nového zeťáka, nejlepšího přítele, budoucí miminko a ještě mám tři štěňata,“ nemůže si vynachválit Žilková.

Tagy: