Monsignore Rouška chlastal na Vyšehradě. Celebrity v Inkognitu si dobíraly Prymulu

Roman Prymula jako host pořadu Inkognito

Prymulu v Inkognito hádající urazili

V pořadu Inkognito, který Prima odvysílá ve čtvrtek v 21:35 hodin, se jako exkluzivní host objevil exministr zdravotnictví Roman Prymula. Celebrity, které hádaly identitu hosta, se zakrytýma očima uvažovaly, kdo před nimi asi sedí. Brzy začaly vtipkovat právě o Prymulovi, jelikož nepředpokládaly, že by hostem pořadu byl opravdu on.

Kdyby Prymula věděl, co ho v pořadu čeká, pravděpodobně by si svoji účast rozmyslel. Panelisté, kteří vždy identitu VIP hosta hádají se zakrytýma očima, do poslední chvíle zjevně nevěřili, že by mohlo jít až o tolik seriózní osobu. A že by vedle Libora Boučka seděl skutečně bývalý ministr zdravotnictví.

Hádající soutěžící nejprve dospěli během pořadu k závěru, že jde o nějakého politika. Posléze proto rozmíchali koktejl humorných narážek, domněnek a rýpanců. „Zajímá mě, jestli jste měl nějakou kauzu, nějaký průser? Průser při covidu,“ zeptal se například otevřeně Ondřej Brzobohatý. „Takzvaně, jestli jste kázal vodu a pil víno,“ upřesnil.

V tu chvíli začaly celebrity vtipkovat o Prymulovi. „Říkej radši ‚Pan Prymula‘, ty vole, co kdyby to byl opravdu on!“ radil Ondřejovi Richard Genzer a posměšně dodal: „Monsignore Rouška!“

Zatímco se všichni náramně bavili, Prymulovi bylo pořádně horko. Kolotoč poťouchlých poznámek přitom pokračoval. „Jak šel chlastat na Vyšehrad s Faltýnkem a nafotili je tam,“ rozvíjel dál své myšlenky Ondřej.

Nakonec všem docvakne, že je hostem opravdu Prymula. A horko začne být pro změnu panelistům, kteří se za své předešlé výroky začali stydět.

Tagy: