Brzobohatý ukázal fotky z utajované veselky. Prozradil, co je s Písařovicovou nadchlo nejvíc

Původně se mělo jednat o dovolenou, nakonec se z toho vyklubala veselka.

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali

Ondřej Brzobohatý se pochlubil snímky z romantické a utajované svatby s Danielou Písařovicovou, se kterou se v květnu zasnoubil na Maledivách. Veselka se konala v září u italského jezera Garda a přítomni byli jen ti nejbližší.

Z dlouho plánované dovolené Brzobohatého a Písařovicové v Itálii se nakonec vyklubala veselka. „Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ napsal v příspěvku na sociální síti Brzobohatý a přiložil snímky z utajované svatby v zahraničí, která se konala jen pár měsíců po zásnubách.

ČTĚTE TAKÉ: Chris Evans alias Kapitán Amerika se oženil. Hosté museli podepsat dohodu o mlčenlivosti

Herec svým fanouškům také vysvětlil, proč se svatbou dlouho neotáleli. „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí,“ uvedl Brzobohatý a doplnil, že jeho samotného nebaví být rozvedený. „Nese to cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz,“ upozornil.

Čerstvě ženatý muzikant si myslí, že uspořádat veselku v zahraničí byl skvělý nápad. Obzvlášť si nemohl vynachválit tamější kuchyni. „V Itálii máte jednu velkou výhodu, že i když jen slepě zabodnete prst do jídelního lístku, nikdy se nezklamete, protože jídlo je pro Italy svatý grál,“ míní hudební skladatel, pro něhož byla hostina jedním z vrcholů dne.

Namísto klasické knedlíčkové polévky a svíčkové se podávalo rizoto a těstoviny rozmanitých chutí. Většinu českých zvyklostí se novomanželé rozhodli vynechat. „Rozbíjení talířů a jiné české tradice nahradila volná zábava podbarvená líbezně mečivým Erosem znějícím z reproduktorů,“ popsal Brzobohatý.

Jemný nádech české kultury na svatbě přeci jen nechyběl, a to konkrétně na nápojovém lístku. „Žádná pálenka světa nedokázala nahradit poctivou valaškou kořalku, které tekly litry,“ napsal herec.

Téma společného sňatku zaznělo v souvislosti s párem těsně před veselkou v pořadu Inkognito. Jedna z účastnic, jejíž profesi zpěvačky měla porota uhádnout, prozradila, že zpívá se sestrou na svatbách, což přivedlo moderátorku na otázku směrem ke svému partnerovi.

Zeptala se, zda bude kapelu na svatbu objednávat on. Brzobohatý jí v tu chvíli opětoval překvapený pohled. Poté se snažil z celé situace dostat tím, že tvrdil, že o této věci nic neví.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Žaloba na Kuchařovou dorazila k soudu. Měla dost času se omluvit, vysvětlil Brzobohatý

Tagy: