Chris Evans alias Kapitán Amerika se oženil. Hosté museli podepsat dohodu o mlčenlivosti

Populární americký herec Chris Evans alias Kapitán Amerika už není volný. O víkendu se oženil, jeho vyvolenou se stala portugalská herečka Alba Baptistová. Svatba se konala v soukromém sídle v Cape Cod v americkém státě Massachusetts.

Herec si střeží soukromí a pečlivě dbal na to, aby z jeho veselky neunikly žádné podrobnosti, píše portál Page Six. Hosté museli podepsat dohodu o mlčenlivosti a nikdo z nich nesměl používat mobilní telefon.

ČTĚTE TAKÉ: Slavný filmový drsňák oslavil nezvyklé jubileum. Danny Trejo je 55 let bez drog a alkoholu

Na hollywoodské poměry to byla svatba malá. Chris Evans, který byl magazínem People označen za nejpřitažlivějšího muže planety, a Alba Baptistová pozvali na veselku jen nejbližší rodinu a přátele. Mezi hosty byli i někteří herečtí kolegové, například Robert Downey Jr. alias Iron Man, Chris Hemsworth, jenž zazářil jako Thor, nebo Jeremy Renner, který se zotavil z vážné nehody, kdy ho přejela sněžná rolba.

Pozvání měl dostat také John Krasinski s manželkou a herečkou Emily Bluntovou, která si zahrála v nedávno uvedeném a dlouho očekávaném snímku Oppenheimer od producenta Christophera Nolana.

První zprávy o tom, že pár spolu randí už více než rok, se objevily loni v listopadu. „Jsou zamilovaní a Chris nikdy nebyl šťastnější,“ sdělil zdroj z jejich okolí magazínu People. Zasvěcenec tehdy uvedl, že vztah je vážný. „Jeho rodina i přátelé ji zbožňují,“ doplnil.

Alba Baptistová je dcerou portugalské překladatelky a brazilského inženýra. Šestadvacetiletá herečka mluví pěti jazyky –⁠ portugalsky, anglicky, německy, francouzsky a španělsky. Zahrála si například v netflixovém seriálu Válečná jeptiška nebo ve filmu Paní Harrisová jede do Paříže.

Ačkoli se toho o vztahu páru moc neví, Evans často sdílel na svém instagramovém profilu zamilované fotky s Baptistovou. V červenci se rozhodl, že si dá od sociálních sítí pauzu, aby trávil přes léto méně času u obrazovky, připomněl web BuzzFeed.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Toxický vztah Harryho a Meghan. Už i Američané je vyhazují, říká expertka na královskou rodinu

Tagy: