Penny z Teorie velkého třesku čeká miminko. Jsme v sedmém nebi, řekla a prozradila detaily

Americká herečka Kaley Cuoco, která v seriálu Teorie velkého třesku ztvárnila postavu Penny, bude maminkou. Radostnou novinku oznámila na svém Instagramu, kde sdílela několik fotografií rostoucího bříška a kde také odhalila, že to bude holčička. Prvního potomka čeká se svým partnerem a hercem Tomem Pelphreyem.

„Holčička Pelphrey přijde v roce 2023,“ oznámila na svém instagramovém účtu 36letá herečka. „Jsme požehnaní a v sedmém nebi. Miluji tě, Tomy Pelphreyi,“ vzkázala svému partnerovi Cuoco a sdílela také sérii fotografií, na kterých je zachycené její těhotenské bříško, dětské oblečení a pozitivní těhotenské testy. Nechybí ani dort s růžovou náplní, kterým rodiče odhalili, že to bude holčička.

Pár se seznámil začátkem letošního dubna na premiéře seriálu Ozark. O tom, že spolu randí, informovala herečka o měsíc později, píše web Page six.

Podle Cuoco to byla láska na první pohled. „Bylo to, jako by andělé začali zpívat. Říkala jsem si ‚Aleluja!‘ Bylo to velmi magické… bylo to dokonalé,“ popsala jejich seznámení seriálová Penny.

Cuoco má za sebou dvě manželství. V letech 2018 až 2021 byla vdaná za profesionálního jezdce Karla Cooka. Předtím se provdala za tenistu Ryana Sweetinga, kterého si vzala na Silvestra v roce 2013. Partneři necelé dva roky po svatbě podali žádost o rozvod. V minulosti Cuoco randila dva roky se svým hereckým kolegou z Teorie velkého třesku Johnnym Galeckim, který hrál jejího partnera Leonarda.

Tagy: