Drama Rychlého v Českém Krumlově. Zřítil se z jeviště, skončil s tržnou ránou a 15 stehy

Herec Petr Rychlý skončil v nemocnici poté, co se zřítil z jeviště a zranil si nohu, kterou má sešitou patnácti stehy. Nehoda se stala ve středu v Českém Krumlově během zkoušky Ženy Jindřicha VIII. Podle syna Matěje Rychlého, který promluvil pro CNN Prima NEWS je o známého herce dobře postaráno.

„Milí diváci a divačky, kteří míříte do Českého Krumlova na představení Ženy Jindřicha VIII., kde hraji dvojroli, mám pro vás smutnou zprávu,“ řekl na úvod herec Petr Rychlý ve videu sdíleném na sociální síti. „Bohužel jsem si při včerejší zkoušce přivodil zranění, spadl jsem z jeviště,“ svěřil se Rychlý a doplnil, že má v důsledku pádu na noze velkou tržnou ránu a nemůže hrát.

ČTĚTE TAKÉ: Podvodník se vydává za manažera Ztraceného. Lákal dívku na casting do zahraničí

„Noha je sešitá, mám tam patnáct stehů,“ vysvětlil. Naštěstí se mu nic vážnějšího nestalo, ani tak ale nebude schopný zúčastnit se představení. „Bohužel mi to fyzicky nedovoluje tuto roli odehrát,“ vzkázal fanouškům s tím, aby nezoufali, že se našel záskok v podání Tomáše Drápela a komedie se bude hrát.

Rychlá omluva !!!!!! A moc prosím media ať se nezlobí více se k tomu vyjadřovat nebudu. A ještě jednou moc a moc se vám divaci omlouvám.🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Posted by Petr Rychlý on Wednesday, August 30, 2023

„Děkuji lékařům z Českých Budějovic a záchrance z Českého Krumlova za skvělé zacházení,“ dodal.

Herec je nyní v domácí péči, uvedl pro CNN Prima NEWS jeho syn Matěj Rychlý. „O tátu se stará jeho žena, takže je fajn, že má takovou péči. Hrozně ho ale mrzí, že nemůže hrát,“ řekl.

„Včera i přes bolest, kterou měl, se zvedl a došel na jeviště, ze kterého se zřítil, aby se omluvil divákům. Ještě nějakou dobu bavil publikum, než odešel. Je to hrdinské a hezké gesto,“ myslí si Matěj Rychlý.

O incidentu také informovalo Jihočeské divadlo na svých webových stránkách. Organizátoři herci popřáli především brzké uzdravení. „Petr Rychlý alias král Jindřich VIII. a hospodský Jindra při zkoušce utrpěl úraz, a proto jeho šest žen bude až do konce týdne opečovávat náš Tomáš Drápela. Petrovi přejeme brzké uzdravení a Tomášovi zlom vaz,“ píše se na webu divadla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vémola je s rodinou v Dubaji. Projíždí se v lambu a zkusil nejrychlejší horskou dráhu na světě

Tagy: