Nový pár českého showbyznysu. Jsme spolu, přiznali Vondráček a Vaňková

Šárka Vaňková a Petr Vondráček se na veřejnosti objevovali společně už delší dobu.

Nový pár Petr Vondráček a Šárka Vaňková

V rozhovoru pro Showtime herec Petr Vondráček promluvil o tom, že se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou nejsou pouze kolegové. Herec se již delší dobu objevuje ve společnosti po jejím boku. Dosud se oba prezentovali pouze jako přátelé, až nyní ale přiznali, že je mezi nimi mnohem víc.

Český showbyznys má nový pár, o kterém se již delší dobu spekulovalo. Nyní moderátor Petr Vondráček konečně kápnul božskou, když pro pořad Showtime přiznal, že jeho a Šárku Vaňkovou nespojuje pouze práce. Celý rozhovor sledujte v úterý od 19:55 na CNN Prima NEWS nebo Primě.

DÁLE ČTĚTE: Patrasová tvrdí, že ji uhání vdovec po Bartošové. Lže, odmítl jsem ji, odporuje Rychtář

Znají se už dlouhé roky, na jevišti a před kamerou strávili společně hodně času, ale teprve před nedávnem mezi nimi přeskočila jiskra. Na společenských událostech se vedle sebe sice již několikrát objevili, ale stále tvrdili, že vztah mezi nimi je čistě přátelský. Moderátor a klavírista si rád střeží své soukromí, možná právě proto se tak dlouho snažil utajit pravdu.

Šárka, která se proslavila zejména tím, že v první řadě pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar skončila na druhém místě za Anetou Langerovou, si v minulosti prošla bouřlivými vztahy. Tvořila pár se zpěvákem Danielem Hůlkou, později se zasnoubila s režisérem Filipem Renčem. Ani jeden ze vztahů ale dlouho nevydržel. Vondráček se po rozchodu s matkou své dcery Aničky vídal s dalšími ženami, žádná velká láska se ale také nekonala, možná to vyjde právě teď. Zpěvačku a moderátora dělí dvanáctiletý věkový rozdíl.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Roman Šebrle o dostizích i přítelkyni:

Tagy: