Patrasová tvrdí, že ji uhání vdovec po Bartošové. Lže, odmítl jsem ji, odporuje Rychtář

Českým šoubyznysem rezonuje nová kauza. V hlavní roli Dagmar Patrasová a Josef Rychtář. Manželka Felixe Slováčka tvrdí, že jí vdovec po Ivetě Bartošové neustále píše a touží s ní navázat vztah. Ten se ovšem proti jejímu tvrzení ohrazuje. Kde je pravda?

Dagmar Patrasová časopisu Sedmička prozradila, že Josefa Rychtáře osobně nezná a nikdy ho neviděla. I když jsou prý jeho zprávy milé, nechápe, proč ji vůbec kontaktuje. „Dádo, Felix není normální. A ty novinářský svině si nedají pokoj. Snaží se vás dohnat jako Ivetku na samé dno,“ napsal jí údajně Rychtář do jedné ze zpráv.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na narozeninový koncert Felixe Slováčka dorazila i jeho bývalá milenka. Patrasová měla před oslavou nehodu

Dokonce měl Patrasové radit, jak vyváznout z průšvihu, do něhož se dostala, když se svým vozem havarovala a následně odmítla dechovou zkoušku na alkohol. „Pokud si vás pozvou ke správnímu úřadu, tvrďte, že vám bylo zle z horka a od rána jste zvracela. Proto jste odmítla dechovou zkoušku,“ měl ji nabádat v další SMS zprávě, jak uvedla Dáda.

Rychtář jí prý dával najevo velké sympatie. „Nechápu Felixe. Vůbec vám není oporou. Žije si svůj život, namísto aby vám byl oporou a odčinil to, co udělal,“ mělo být napsáno v jeho další textové zprávě. Občas jí prý došel obrázek s květinami či vyznáním. „Nelze na vás nemyslet.“

Na kávu mě zvala Dáda, říká Rychtář

Redakce CNN Prima NEWS kontaktovala i samotného Josefa Rychtáře, aby se k záležitosti vyjádřil. Ten tvrdí, že vše je úplně jinak. „S Dádou jsem si volal i psal. Nikoliv však, abych ji činil jakýkoliv návrh. Naopak jsem se snažil ji přimět k tomu, aby nepodléhala depresi a neudělala něco jako má žena Ivetka,“ přiblížil Josef Rychtář. Odmítá, že by Dádu někam zval.

„Ona mě vyzvala k setkání a že bychom mohli někam na kávu. To jsem striktně odmítl. Mám svoji přítelkyni a rozhodně si nemíním komplikovat život,“ dodal Rychtář a na důkaz svých slov poslal redaktorovi CNN Prima NEWS textovou korespondenci s Dádou. V ní stálo, že se mu za vše omlouvá a novináři bylo vše zkresleno.

„S Dádou si vykáme a vzhledem k tomu, že má problémy s alkoholem, zneužila toho, že jsem se snažil jí být oporou, když mi po nocích volala, jak je nešťastná a stěžovala si na Felixe,“ prohlásil Rychtář.

Tagy: