Petra Janů o životě bez pravé rodičovské lásky. Máma mi nikdy nechyběla, přiznává

Zpěvačka Petra Janů v pořadu Povídej

Nenechte si ujít Petru Janů v pořadu Povídej

Zpěvačka Petra Janů nikdy nepoznala pravou rodičovskou lásku. Už od osmi měsíců totiž bydlela se svou babičkou. Ačkoliv jí situaci občas ztěžovaly děti ve škole, nikdy toho prý nelitovala. „Díky babičce jsem měla nádherné dětství. Právě ona mě přivedla ke zpěvu,“ přiznala Janů v pořadu Povídej.

„V dětství jsem byla takový chcípáček. Měla jsem neustále problémy s průduškami a jezdila po ozdravovnách. Společnost mi dělala moje babička,“ řekla Janů v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS s tím, že právě ona ji přivedla ke zpěvu. „Měla krásný hlas. Díky ní jsem měla nádherné dětství,“ sdělila.

S rodiči prý Janů nikdy neměla dobrý vztah. Babička si ji k sobě vzala už v době, kdy jí bylo teprve osm měsíců. „Máma mi nikdy nechyběla, jenom ve škole. Děti dokážou být kruté... Smály se mi, že nemám mamku, ale jen babičku. Vždy jsem jim to musela vysvětlovat,“ přiznala známá zpěvačka. U matky prý také bydlela, ale jen chvíli. „Brzy jsem pochopila, že si mě vzala jako chůvu pro své další děti,“ vysvětlila zpěvačka.

S Michalem prožila 35 let

Petra Janů se v rozhovoru s Radkou Červinkovou rozpovídala také o svém manželství s českým producentem Michalem Zelenkou. Prožili spolu dlouhých 35 let. „Začátky byly docela škobrtavé. Zosobňoval vše, co jsem jako holka z vesnice na Pražácích nesnášela. Byl nafoukaný, sebevědomý a arogantní. Jak já ho nesnášela,“ vzpomínala zpěvačka, mezi jejíž největší hity patří S láskou má svět naději či Moje malá premiéra. „Ale najednou se ten absolutní pocit nenávisti překlopil a já zjistila, že už spolu bydlíme,“ pokračovala Janů.

Zelenka zemřel krátce před Vánoci v roce 2011. Odešel po boji s rakovinou ve věku 63 let. „Připravit se na to nedá. Já na rozdíl od Michala věděla, že už se nevyléčí. Prozradil mi to jeho doktor,“ řekla. „Michal můj život ovlivnil ve všem. Dodnes, když se o něčem rozhoduji, tak to s ním konzultuji. Vím, co by mi asi tak říkal,“ doplnila Janů.

Od smrti jejího manžela uplynulo 10 let. Za ta léta už nějaké známosti měla, že by se ale měl dlouhodobě po jejím boku objevit nějaký muž, si prý nedokáže představit. „Představa, že by se mi do života motal jiný chlap, přes to nejede vlak,“ uzavřela. Celý rozhovor sledujte v neděli 5. června v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.

Tagy: