Opravdový macho, říká Pizingerová o výrazně mladším manželovi. Vzpomněla na jejich začátky

Když si Vendula Pizingerová začala před lety se synem své nejlepší kamarádky Simony, s velkým ohlasem se to nesetkalo. Její kamarádka s ní poté rok nemluvila. Nyní se ale zdá být všechno v pořádku a Pizingerová je se svým nynějším, o 15 let mladším, manželem Josefem šťastná. V pořadu Povídej na CNN Prima NEWS prozradila, jak se dali dohromady.

„Poprvé jsem ho uviděla, když mu bylo devět. K Vánocům jsem mu tehdy koupila dinosaura,“ zavzpomínala s úsměvem Pizingerová. „Nedávno jsme se o tom bavili u televize. Když se náš syn Pepíček díval na dinosaury, tak mi manžel říkal: ‚Tehdy jsi mi dala dinosaura. Kdo by to byl řekl, že spolu budeme mít jednou dítě, se kterým se na ně budeme dívat společně.‘ Ten život vás občas zamotá a tady mě zamotal docela hezky,“ svěřila se v pořadu Povídej zakladatelka nadačního fondu Kapka naděje.

S Josefem byla v kontaktu i posléze, že by z něj mohl být ale jednou její manžel, ji tenkrát vůbec nenapadlo. „Po smrti mého manžela Karla jsem začala žít u Simony. Josefovi bylo tenkrát 18 let a měl první vážnou známost. Doteď si pamatuji, jak se se svojí přítelkyní v obýváku učili tanec do tanečních a já jim radila. Tenkrát mě ale vůbec nenapadlo, že to bude jednou můj muž,“ popsala.

„Po letech jsem koupila dům, u kterého byl přistavěný malý domeček. A v něm se zabydlel Josef s přítelkyní. Tenkrát jsem posedávala na balkoně se sklenicí vína, dívala se na ně a říkala si, jak je hezké, že ji nosí v náručí,“ doplnila.

Pizingerová poté dům rekonstruovala, kvůli čemuž se Josef s partnerkou museli odstěhovat. Poté ho delší dobu neviděla. „Pak jsem přišla jednou do obchodu za Simonou a ona mi řekla, že se rozešli. Nevěděla, jak to nese a poprosila mě, ať mu domluvím. Tak jsem mu domluvila. Rodina se mnou potom nemluvila několik let. Jeho maminka se mnou nemluvila rok. Po roce mi umřel kamarád a tak jsem zvedla telefon a zavolala jí s tím, že ji chápu, ale ráda bych se s ní sešla. Tehdy mi řekla, ať jí dám ještě čas a nakonec se mi asi za měsíc nebo dva ozvala. Tenkrát mi dělalo hrozný problém se jí podívat do očí,“ přiznala Pizingerová.

Nakonec se s jejich vztahem všichni smířili. Před osmi lety dokonce proběhla tajná svatba. „Máme celkem normální manželství a asi poprvé žiju s chlapem, který je opravdový muž a macho,“ dodala Pizingerová.

Celý rozhovor si můžete poslechnout v repríze pořadu Povídej ve středu 5. července ve 21:25 na CNN Prima NEWS, případně v neděli 9. července v 11:00 na Primě.

Tagy: