Pompézní vstup do děje. Seriál ZOO přivítá novou posilu, Šteflová bude rozdávat facky

Oblíbený seriál ZOO má novou posilu, kterou diváci poznají již ve čtvrtek večer. Herečka Lucie Šteflová se v roli Kateřiny Kytkové předvede jako velmi rázná postava. Dojde i na facky.

Rok 2023 přináší do oblíbeného seriálu ZOO i nové tváře. Mezi nimi je i herečka Lucie Šteflová alias Kateřina Kytková. Její horkokrevná seriálová postava nejde pro ránu daleko – a to doslova.

Šteflová není žádný kaskadér a troufnout si na muže, jakým je herec Marek Němec, už chce pořádný kus odvahy. „Má postava rozhodně uměla vstoupit ve velkém stylu. Komu se poštěstí fackovat Marka Němce,“ podotkla herečka. Jak ale sama přiznala, bylo jí kolegy líto.

„Záběr, kdy jsem mu dávala facku, se jel několikrát z různých úhlů. Myslím, že ho večer musela bolet tvář, kterou mohl mít i červenou,“ podotkla Šteflová. V ZOO se představí coby majitelka psího útulku. Sama herečka má psy velmi ráda, o to je ale pro ni její seriálová role těžší.

„Jsou to pejsci z reálného psího útulku, člověk by si je nejraději všechny vzal domů. Ale třeba si některé z nich díky seriálu lidé zamilují a nakonec najdou nový domov,“ dodala s nadějí herečka. Co všechno v seriálu vyvede se diváci dozví již ve čtvrtek 12. ledna od 20:15, kdy Kateřina Kytková vstoupí na scénu.

Tagy: