Poslední fotky Zdeny Hadrbolcové. O Vánocích se procházela Prahou, pak šla na víno

Herečka Zdena Hadrbolcová se z veřejného života stáhla už před nějakým časem. Její poslední fotky byly pořízeny v roce 2017 přesně na Štědrý den, když se procházela v ulicích hlavního města Prahy. V pondělí celé Česko zasáhla smutná zpráva o jejím odchodu.

Od doby, co herečku Zdenu Hadrbolcovou loni v prosinci postihla mozková mrtvice, o ní fanoušci ani herečtí kolegové neměli žádné informace. Z veřejného života se ale stáhla už dávno, ještě před vážnými zdravotními komplikacemi.

ČTĚTE TAKÉ: Hadrbolcová ve filmech hrávala starostlivé matky, sama rodinu nikdy nezaložila. Měla důvody

Poslední dostupné snímky Hadrbolcové na veřejnosti byly vyfotografovány 24. prosince 2017. Herečka se tehdy procházela v ulicích Prahy, kde žila.

Vycházku vánoční Prahou zakončila Hadrbolcová sklenkou vína, přičemž doprovod jí dělala kamarádka. Herečka si oblékla tmavomodrý kabát, který samozřejmě doplnila pokrývkou hlavy, jak u ní bylo zvykem, v tomto případě baretem.

Poslední měsíce svého života strávila Zdena Hadrbolcová v léčebně dlouhodobě nemocných, informoval deník Blesk.

V profesní kariéře se herečce, která zemřela ve věku 86 let, velmi dařilo. Ačkoli neměla děti a žila sama, do společnosti vyrážela s nadšením. Ráda navštěvovala především divadla, ona sama v nich samozřejmě i často vystupovala.

VIDEO: Zemřela herečka Zdena Hadrbolcová

Tagy: