Harry je rozmazlený, jeho manželství s Meghan skončí tragicky. Nová kniha šokuje společnost

Princ Harry s mnželkou vévodkyní ze Sussexu

Manželství prince Harryho a Meghan Markleové skončí tragicky

Manželství prince Harryho a Meghan Markleové skončí tragicky. Takový osud měla předpovědět slavnému páru jedna z nejbližších dvorních dam královny Alžběty II. Ve své knize o ostře sledované dvojici to napsal uznávaný britský autor Tom Bower.

Rozmazlený, nevychovaný a prostoduchý. Tak popisuje proslulý britský autor životopisů Tom Bower prince Harryho před nástupem vojenské služby. Ve vztazích měl být podle bývalých partnerek vznětlivý, panovačný a neschopný romantických gest.

„Co na něm proboha Meghan viděla?“ ptala se moderátorka pořadu Palace Confidential Jo Elvinová životopisce. „Viděla strádajícího člověka, kterého mohla využít. Nicméně je třeba dodat, že on viděl to samé v ní. Hledal někoho, kdo by ho chtěl i přes všechny špatné vlastnosti. A ona ho chtěla. Díky němu se z neznámé herečky stala světovou hvězdou,“ odpověděl.

Podle britského autora, který je potomkem pražských Židů uprchlých z Československa na začátku 2. světové války, Harry dokonale pasoval do ambiciózního plánu své budoucí manželky na život v záři reflektorů. Bower popsal mimo jiné i jak se Meghan seznámila s Hillary Clintonovou a nastínil možný háček v její plánované politické kariéře.

„Být v Kongresu za Kalifornii není zas tak dobře placená práce a Meghan potřebuje opravdu spoustu peněz,“ vzkázal. Dá se předpokládat, že vystudovaný právník a investigativní novinář stanice BBC Bower přesně ví, kam až může ve svých často skandálních tvrzeních zajít. V nedávno zveřejněném rozhovoru se nebál nazvat Meghan intrikánkou, jejíž budoucí kroky se dají jen těžko odhadovat.

Tagy: