Překvapivé odhalení u Víta Starého z Mandrage. Zpěvák má z dob své největší slávy dceru

Zpěvák bývalé skupiny Mandrage Vít Starý má podle zjištění redakce CNN Prima NEWS z dob své největší slávy dceru. Muži, který trpěl neléčenou cukrovkou, propadl drogám a poté se stáhl do ústraní a absolvoval léčení, které ho mělo zbavit závislosti, se ji léta dařilo tajit.

Zpěvák Vít Starý si své soukromí vždy pečlivě střežil. Když už médiím poskytl rozhovor, odpovídal výhradně na otázky týkající se jeho profese. Redakce CNN Prima NEWS nyní zjistila, že se mu podařilo utajit dokonce i to, že v dobách, kdy byl na vrcholu slávy, se mu narodila dcera.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Utajovaná dcera herečky Jany Hlaváčové pracuje jako strážník městské policie. Život v ústraní ji vyhovuje

„Má krásnou a šikovnou holku. Je jí devět let, krásně tancuje. S maminkou se ale rozešel,“ prozradil redakci zpěvákův kamarád, který si přál zůstat v anonymitě. Starý se prý o dceru hezky stará a pravidelně se s ní vídá. „Bere si ji na víkendy. Má z ní radost,“ dodal zdroj.

Vztah s miss se rozpadl

Starý v minulosti randil s finalistkou České Miss Andreou Stieblingovou. Jenže začalo to mezi nimi  skřípat a rozešli se. Od té doby se ve společnosti s žádnou ženou neobjevil.

Frontman rozpadlé skupiny Mandrage, který v lednu oslavil 35. narozeniny, má za sebou turbulentní životní období. Bojoval s drogovou závislostí a skončil v léčebně. Podle informací CNN Prima NEWS se svých démonů zbavil a nyní žije v ústraní spořádaným životem. Pracuje v divadle, kde dělá technika, a našel si novou známost. „Má hezkou, fajnovou holku. Klape jim to, Víťa vypadá spokojeně,“ uvedl ještě náš zdroj. Dodnes se ale podle něj potýká s následky cukrovky, jejíž léčbu dlouho zanedbával.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bývalý fotbalista David Limberský bydlí v luxusu. Fitness, bazén nebo pivní sklípek se saunou. Nahlédněte do jeho soukromí:

Tagy: