Jedna z dcer Jany Hlaváčové je slavná herečka, druhá má překvapivé povolání

Tereza Munzarová se sestrou Barborou a její dcerou Annou v Národním divadle na posledním rozloučení s jejich tatínkem Luďkem Munzarem

Zemřela Jana Hlaváčová

Zesnulá herečka Jana Hlaváčová měla dvě dcery. Zatímco Barbora, která se jí narodila v manželství s Luďkem Munzarem, se vydala v jejích šlépějích a stala slavnou herečkou, Tereza žije stranou mediálního zájmu. Co dělá a co ji živí?

Z prvního manželství s hercem Jiřím Michným měla Jana Hlaváčová dceru Terezu. Když bylo Tereze šest let, stala se obrovská tragédie – její tatínek v pouhých šestatřiceti letech zemřel. Příčinou byla roztroušená skleróza. Naštěstí si její maminka brzy našla skvělého člověka, hereckého kolegu Luďka Munzara, který Terezu úžasně přijal a vychovával jako svoji vlastní dceru. Však mu také neřekla jinak než taťko.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herec Jaroslav Drbohlav, z pohádky Tři oříšky pro Popelku, před smrtí oslepl. Umíral mladý. Dožil se pouhých 38 let

Ve stopách svých rodičů se ale nevydala. „Odmalička jsem milovala zvířátka, herectví mě nikdy nelákalo,“ svěřila se Tereza před lety redaktorovi CNN Prima NEWS.

Vystudovala vysokou zemědělskou školu – obor zootechnik. „Naši mi nic nerozmlouvali, respektovali, co jsem si vybrala. Však ta jejich profese také nebyla žádná procházka růžovým sadem. Všechno má zkrátka své,“ dodala sympatická žena. Po studiích začala pracovat v kravíně. „Bylo to fajn, bavilo mě to. Vždycky jsem si přála pracovat se zvířaty a splnilo se mi to,“ zavzpomínala na své profesní začátky.

Život v ústraní jí vyhovuje

Když se seznámila se svým partnerem Luďkem, který pracoval u městské policie, rozhodla se změnit povolání. Začala pracovat tam, kde on, tedy jako strážnice u městské policie. Žijí spokojeně poblíž Kutné Hory, mají velké hospodářství, kde se starají o koně i nemocné pejsky. O publicitu Tereza nestojí. Život v anonymitě jí vyhovuje.

„Víte, vyhovuje mi to tak, jak to je. Nechci se zviditelňovat. Když jsme s mamkou a ségrou doprovázeli taťku na Thálie, vrhli se na ně fotografové a začali je zuřivě fotit. Mě si naštěstí ani nevšimli, protože netušili, že k nim patřím. Užívala jsem si to a všichni jsme se tomu pak zasmáli. Já vážně nechci být středem pozornosti,“ vysvětlovala Tereza své důvody.

Tagy: