Maskující se Harry a Meghan překvapili: Dvouletou dceru vzali do veřejného průvodu

Princ Harry s manželkou Meghan Markleovou vzali do společnosti dvouletou dceru Lilibet, kterou jinak před okolím ukrývají. Učinili tak při příležitosti oslav amerického Dne nezávislosti v Montecitu, kde žijí. Fotografové vévodu ze Sussexu zachytili, jak svého potomka nese v náručí.

O účasti královského páru na slavnostech Dne nezávislosti informoval britský deník Daily Mail.

DÁLE ČTĚTE: Švindlovala Meghan při tvorbě podcastu? S Harrym jsou zatracení podvodníci, zuří šéf Spotify

Harry vzal dcerku do průvodu, který se pohyboval nedaleko jejich domova. Lilibet byla oblečená do květinových šatů, bílých pletených podkolenek a červených botiček, zatímco on se zřejmě snažil maskovat kšiltovkou a slunečními brýlemi.

Na události byla přítomná i jeho manželka Meghan a čtyřletý princ Archie, ukázalo video, které koluje na sociálních sítích.

Fanoušci si fotky rodiny ve společnosti ihned zamilovali. Mnozí také poukázali na to, že se maličká Lilibet podobá tatínkovi. „Je rozkošným klonem prince,“ napsala komentující na Twitteru.

Kolem vévodů ze Sussexu bylo v poslední době hodně rušno, a to i kvůli ukončení spolupráce se streamovací platformou Spotify.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Princ Harry míří k soudu. Hrozí tvrdá a špinavá bitva, říká expertka o sledovaném procesu

Tagy:
princ Harry Meghan Markle královská rodina Den nezávislosti průvod Lilibet Diana Montecito Archie Mountbatten-Windsor Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová