Švindlovala Meghan při tvorbě podcastu? S Harrym jsou zatracení podvodníci, zuří šéf Spotify

Vedoucí pracovník streamovací platformy Spotify Bill Simmons označil prince Harryho a jeho manželku Meghan za „zas*ané podvodníky“. V zahraničních médiích se zároveň objevila zpráva, že vévodkyně ze Sussexu „švindlovala“ při tvorbě podcastu Archetypy. Stalo se tak jen několik dní poté, co se firma s párem dohodla na ukončení spolupráce.

Některým oficiální vyjádření společnosti Spotify, že „v dobrém“ ukončuje partnerství s princem Harrym a Meghan Markleovou, nepřišlo dostatečné. K situaci se proto nově vyjádřil výkonný ředitel zmíněné streamovací platformy a populární podcaster Bill Simmons.

Princ Harry vede v současnosti několik soudních sporů, více se dozvíte v reportáži:

DÁLE ČTĚTE: Zemřela hvězda seriálu Přátelé. Hrála i v dalších kultovních sitcomech, zprávu potvrdil syn

A zakladatel podcastové firmy The Ringer, který svou společnost prodal Spotify v roce 2020 za 196 milionů dolarů, si rozhodně nebral servítky.

„Zas*aní podvodníci. To je podcast, který jsme s nimi měli vysílat,“ zuřil Simmons ve svém pořadu. „Musím se někdy opít a vyprávět příběh o videohovoru přes Zoom, který jsem měl s Harrym, abych se mu pokusil pomoci s nápadem na podcast. Je to jedna z mých nejlepších historek. S*át na ně. Podvodníci,“ řekl vysoce postavený pracovník Spotify bez dalších podrobností a vysvětlení.

Simmons o partnerství Spotify s královským párem hovořil již v minulosti velmi kriticky. Nezamlouvalo se mu, že musí spolupracovat s princem Harrym. „Žijete v zas*aným Montecitu a jediné, co děláte, je, že prodáváte dokumenty a podcasty, které nikoho nezajímají, ať už mluvíte o čemkoliv. Pokud tedy zrovna nemluvíte o královské rodině a nestěžujete si na ně,“ pronesl podle webu The Guardian ironicky Simmons v loňském roce.

Meghan nechala makat místo sebe jiné

Meghan se zároveň údajně nepodílela na tvorbě svého podcastu Archetypy tak, jak všichni očekávali. Podle webu Podnews některé z rozhovorů za vévodkyni vedli jiní členové štábu. Meghanin hlas kladoucí otázky byl pak prý nahrán a vložen do zvukové stopy až zpětně.

V posledních dnech je kolem vévody a vévodkyně ze Sussexu pořádně rušno. Mediální smršť odstartovala zpráva, že společnost Spotify ukončuje spolupráci s princem Harrym a Meghan Markleovou. Podle oficiálního vyjádření uveřejněného na webu CNN se rozešli v dobrém.

Tagy: