Přišlo to ze vteřiny na vteřinu. Veronice Žilkové šlo o život, hospitalizaci utajila

Oblíbená herečka Veronika Žilková na sociálních sítích přiznala, že se potýkala s vážnými zdravotními problémy. Dokonce prý musela strávit jeden týden v nemocnici. Nyní už je z nejhoršího venku. Dobrala všechny léky a po téměř dvoutýdenní pauze se vrátila k oblíbenému cvičení.

Žilková pravidelně na instagramovém profilu sdílí videa, na kterých předcvičuje svým fanouškům. Poslední ukázala 18. ledna, pak přišla pauza. Známá herečka teď na sociálních sítích vysvětlila proč. „Byla jsem docela vážně nemocná a jsem moc ráda, že se mi to podařilo utajit. Byla jsem týden v nemocnici,“ překvapila své fanoušky.

Co přesně se stalo, neuvedla. Poděkovala ale zdravotníkům, kteří o ni pečovali. „Strašně děkuju vojenské nemocnici a mladému panu doktorovi, který mi v podstatě zachránil život. Přišlo to ze vteřiny na vteřinu,“ přiznala Žilková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otevřená zpověď Pamely Andersonové: Znásilnili mě už ve 12 letech

Teď už se zdá, že má to nejhorší za sebou. V neděli dobrala všechny léky a v pondělí byla na kontrole.

V příspěvku nezapomněla zmínit ani svou dceru Kordulu, která jí byla v těchto těžkých chvílích velkou oporou. „Také jsem chtěla poděkovat Kordulce. V době, kdy jsem byla týden v nemocnici, se tady skvěle starala o štěňátka. K tomu přinesla nádherné vysvědčení, takže jsem na ni moc pyšná, že to všechno zvládla,“ dodala Žilková.

Tagy: