Raper Marpo se popral kvůli projíždění jednosměrky. Jeho protivník ho kousl

Rapper Marpo se dostal do potyčky s mužem kvůli jízdě v jednosměrce

Raper a zápasník Marpo se na své pěsti často spoléhá během zápasů v ringu. Nyní to však vypadá, že takové chování je mu vlastní i na veřejnosti. Po jízdě v protisměru ho měl napomenout jiný řidič, Marpo prý vyběhl z auta a dal mu pěstí. Hudebník ale konflikt popisuje úplně jinak. Případem se již zabývá policie. O události informoval jako první web Blesk.

K údajnému napadení mělo dojít 10. října v Tuchoměřicích, a to v jednosměrce. Raper Marpo v ní měl jet v protisměru. Na chybu ho podle deníku Blesk upozornil další řidič. Na světě byl konflikt, který skončil ošetřením obou řidičů v nemocnici.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vémola uveřejnil fotku jak z lechtivého filmu. Poslední zápasy kariéry považuje za svátek

„Ano, vjel jsem do jednosměrky a dostal jsem za to pokutu,“ řekl sám raper a pokračoval. „Pospíchal jsem pro dceru, které bylo blbě. Chtěl jsem si cestu zrychlit, za to se samozřejmě omlouvám. V tu chvíli jsem se potkal s pánem, který na mě začal řvát: ‚Žádný k**ot tady v jednosměrce jezdit nebude, jsou tu děti.‘ Na to jsem mu odpověděl, že jsem místem projížděl pomalu.“

Jen u vulgárních slov ale prý nezůstalo. „Pán si mě začal natáčet. Dokonce přišel k mému autu a začal mě z něj tahat,“ vysvětlil Marpo. Podle jeho slov se mu měl muž zakousnout do bicepsu, což nebyl jediný zvláštní čin z jeho strany. „Nic takového jsem v životě nezažil. Vrčel na mě, začal mě škrábat, strkal mi prsty do očí. V sebeobraně jsem pána vzal a hodil ho na zem. Dal jsem mu jednu nebo dvě facky otevřenou dlaní,“ popsal raper s tím, že mu následně řekl, „ať se na to vys**e, jinak to dopadne zle“.

Druhý účastník, který je v deníku Blesk zmíněn jako Tomáš K., popsal identickou situaci obráceně. Za útočníka označil právě Marpa. „Vystoupil z auta a dal mi dvě rány do obličeje. Nemohl jsem zvednout ruce, a tak jsem ho narazil na auto a kousl do prstu,“ uvedl svou verzi muž.

V rukou lékařů skončili nakonec oba aktéři. Marpo dokonce s hnisající ránou a protitetanovou injekcí. „Policisté z Prahy-západ vyjížděli v úterý dopoledne do obce Tuchoměřice, kde došlo k fyzické potyčce mezi dvěma muži. Důvodem této potyčky měla být jízda v protisměru jednosměrnou ulicí jednoho z mužů,“ potvrdila mluvčí středočeských policistů Barbora Schneeweissová.

Podle tiskové mluvčí policisté oba muže ztotožnili a předvolali na policejní služebnu k vysvětlení.

Tagy: