Rapperka Sharlota se tajně vdala. Fanouškům popsala svatební den a odhalila fotku

Po takřka sedmi letech vztahu s hudebníkem Lukášem Jirkovským, známým pod přezdívkou Lucas Blakk, řekla rapperka Sharlota životní „ano“. Svatba proběhla v utajení a fanoušci se o veselce zprvu dozvěděli z fotografií svatebních hostů. Sama umělkyně, která je známá nejen svou hudbou, ale také tetováním, se již jako paní Blakková ozvala den po svatbě. Co fanouškům vzkázala?

Své „ano“ si pár řekl ve středu 22. června, více než rok po zásnubách. I ty Sharlota, celým jménem Šarlota Frantinová, před svými fanoušky nějakou dobu tajila.

„Asi byste chtěli slyšet, jak mě můj kluk požádal romanticky na vrcholu Gibraltaru. Ale on to už udělal v únoru, jednou takhle ráno v posteli,“ informovala své sledující umělkyně minulý rok v dubnu.

O radostnou novinu se chtěla nejdříve podělit se svou rodinou a nejbližšími, proto se k veřejnému sdělení dostala až se zpožděním. Stejně postupovala i v případě „dne D“, kdy se oficiálně stala „paní Blakkovou“. Na sociálních sítích v posledních dnech přidávala zejména fotografie z Itálie a o tom, že se chystá svatba, neměli fanoušci nejmenší zdání.

Svatební šaty zatím neukázala

Vše však odhalili svatební hosté, jako zpěvák Ezdráš Egon Hýbl – známý jako Ezy. Někteří totiž sdíleli fotografie z místa, kde se veselka konala. Sama Sharlota se k tomu, že je ve svých 25 letech vdanou paní, vyjádřila až den po svatbě.

„Byl to neuvěřitelný zážitek a nemohlo to být lepší. Ráno jsem se probudila s naprosto vyklidněnou, pohodovou náladou, až mě to samotnou překvapilo. Samozřejmě jen do té doby, než jsem byla připravená a měla jít na věc,“ uvedla k fotografii, na níž se v negližé usmívá před životním momentem.

Za to, jak celý den proběhl a jak jej zvládla, poděkovala nejbližším. „Všechno budu muset zpracovat a na fotky šatiček si budete muset ještě chvilku počkat, než budu mít fotografie u sebe. Všechno je tak, jak má být. Já jsem jednoduše jen šťastná a už desítky hodin dojatá,“ dodala známá umělkyně.

Tagy: