Bohdalová slaví 91 let: Asi zůstanu zase chudá, směje se. Co by si přála nejvíc?

Jiřina Bohdalová slaví 91. narozeniny.

Jiřina Bohdalová slaví 91. narozeniny

Jiřina Bohdalová 3. května oslavuje. Nejoblíbenější česká herečka a oslavenkyně má pořád elánu a energie na rozdávání. Redakci ShowTime prozradila, jak 91. narozeniny slaví.

Devadesátiny slavila herečka Jiřina Bohdalová ve velkém stylu i na Primě. Kde ji letos zastihla redakce ShowTime? „Slavíme dnes doma s přáteli,“ svěřila se oblíbená česká herečka, která namluvila řadu klasických animovaných pohádek a večerníčků.

Na dotaz, jaký je její recept na neutuchající energii, upřímně uvedla, že neví. „To kdybych věděla, tak to prodávám. Dnes se prodávají různé věci, ale nevím no. Asi zůstanu zase chudá,“ žertovala. Kdyby si mohla něco přát, bylo by to pouze zdraví.

„To se nedá koupit,“ zdůraznila. Ve svém krásném věku se Jiřina Bohdalová nechce nudit a ráda vyráží do společnosti. Nikdy neztrácí svůj pověstný humor. Což dokázala například v momentě, kdy se jí novináři ptali, jak to má se slovenským miliardářem Ľubomírem Fockem, který ji všude doprovází.

„Jak říkám, je to kamarád. Ačkoliv, kamarád taky rád,“ smála se. Jiřina Bohdalová také neustále něco plánuje. Už v září nastoupí do nové divadelní sezóny s Milanem Kňažkem ve hře Gin Game v Divadle Na Jezerce.

Tagy: