Hrdina z Avengers popsal svůj hrůzný boj o život: Bál jsem se, že ze mě zbyde jen páteř a mozek

Herec Jeremy Renner poskytl poprvé od své nehody velmi emotivní rozhovor. Na Nový rok jej přejela sněžná rolba a hrdina marvelovek bojoval o život. Při pohledu na něj a s vědomím, co všechno měl ve svém těle zlomené, člověka napadne, zda si nějakou moc superhrdiny přeci jen neosvojil.

Jeremy Renner natočil s novinářkou Diane Sawyerovou interview, které se jmenuje Příběh o hrůze, přežití a triumfu. Na obrazovkách televizní stanice ABC se objeví 6. dubna. Herec z filmové série Avengers se v průběhu rozhovoru i rozplakal.

„Pamatujete si tu bolest?“ ptala se moderátorka. „Byl jsem celou dobu při vědomí a vnímal veškerou bolest,“ svěřil se Renner. Filmového Hawkeye přejela 1. ledna sněžná rolba, která váží sedm tun. „Osm žeber zlomených na čtrnácti místech. Pravé koleno, pravý kotník, levá noha, levý kotník, vše zlomené. Zlomená čelist, kolaps plíce, játra propíchnutá žeberní kostí... to zní děsivě,“ jmenovala hercova zranění Sawyerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bolestné detaily nehody 18leté Zdenky. Měla být znovu těhotná, za ročním synem domů nedojela

„Říkal jsem si, jak bude vypadat moje tělo. Bude ze mě jen páteř a mozek jako z nějakého podivného vědeckého experimentu?“ žertoval. Renner riskoval svůj život, aby zachránil synovce. A jak zdůraznil, udělal by to znovu, ačkoliv ví, co by to obnášelo.

V upoutávce na rozhovor zazní i autentický záznam z volání o pomoc. Když Renner nemohl bolestí mluvit, komunikoval s rodinou ve znakové řeči, kterou velmi dobře ovládá. Své rodině sdělil, že je mu to líto. Herec na jednu z otázek moderátorky nedokázal odpovědět a vytryskly mu slzy z očí.

Lékaři ho několikrát operovali. Obklopen rodinou se dokázal během poměrně krátké doby z vážných zranění dostat. „Když se podíváte do zrcadla, vidíte novou tvář?“ ptala se Sawyerová. „Ne, vidím šťastného muže. Byl jsem znovuzrozen pomocí lásky a titanu,“ odpověděl. Marvelovská hvězda se zotavuje. Jestli se ale vrátí zpátky k herecké profesi, zůstává zatím velkou neznámou.

Tagy: