Bolestné detaily nehody 18leté Zdenky. Měla být znovu těhotná, za ročním synem domů nedojela

Při nehodě v okrese Revúca zemřela osmnáctiletá Zdenka, která byla matkou ročního syna, navíc byla údajně opět těhotná. Její o rok starší partner Daniel havaroval z neznámého důvodu, řidičský průkaz měl však teprve od začátku února. V obci měli ženu za slušnou, po emotivním příjezdu dalších členů rodiny na místo nehody musela zasahovat policie.

Mladá žena bydlela se svým přítelem v nedaleké obci Sása. „Znala jsem ji, měla v naší obci trvalé bydliště. Vídali jsem ji ale jen zřídka, vlastně pouze když si šla nakoupit. Byla to solidní, spokojená žena, jejího partnera jsem neznala skoro vůbec,“ uvedla starostka obce Marta Bystránová.

ČTĚTE TAKÉ: Je to rána do srdce, strašná bolest. Rodina oplakává 16letého Jakuba, který zemřel při nehodě

Na místě nehody našli policisté auto převrácené na střechu, Zdenku havárii vymrštila ven z automobilu na vozovku. „Měla devastační zranění hlavy, vypadalo to, že z auta vypadla. Na místo přišla i její rodina, která se k dívce chtěla mermomocí dostat, a musela tedy zasahovat policejní hlídka. Planuly opravdu silné emoce,“ prozradil pro slovenský server Pluska.sk zdroj blízký policii.

Momentálně není jasné, proč k takto drastické havárii s fatálními následky došlo. „Příčinu nehody a další podrobnosti zatím neznáme, budou předmětem dalšího vyšetřování,“ informovala policie na Facebooku. Daniel nehodu přežil a byl transportován do nemocnice v Bánské Bystrici, podrobné údaje o jeho stavu však nejsou známy.

Tagy:
nehoda Slovensko Facebook havárie zprávy Banská Bystrica Banskobystrický kraj Revúca