S nikým nechodím, tvrdí Žilková. Od osmnácti si soudy se Stropnickým povede Kordula sama

Veronika Žilková neprožívá zrovna lehké období. Její rozvod s Martinem Stropnickým je pozastaven, a to kvůli výživnému, kterým se soud ještě nezabýval. Lehké to zřejmě nemá ani její dcera Kordula, která svého otce rok neviděla. Známá herečka v rozhovoru pro deník Blesk promluvila také o svém vztahu s Josefem Holomáčem, o kterém se v médiích nemluví jinak než jako o jejím novém partnerovi. Žilková však o něm říká, že jsou jen dobří přátelé.

„Rozvod je pozastaven, protože neproběhl soud o výši výživného. Nevím, proč se manžel nechce domluvit. Z mé strany tam nejsou žádné požadavky, je to normálně vypočítané z výše platu a z toho, že otec ze zákona má dorovnat životní úroveň dítěte podle té své,“ vysvětlila Žilková v rozhovoru pro deník Blesk s tím, že v září bude její nejmladší dceři osmnáct, a od té doby bude chodit k soudům sama.

ČTĚTE TAKÉ: Otevřená zpověď Pohlreicha o divokém mládí i rakovině ženy. Vyhnul se jen jednomu tématu

Žilková prožila se Stropnickým 17 let. Nyní se zdá, že se bývalý herec a politik distancoval nejen od své manželky, ale také dcery. „Rok se neviděli, a jak jsme se z televize dozvěděly, manžel dostane další velvyslanectví, takže se situace další čtyři roky nejspíš nezmění,“ konstatovala 61letá herečka.

Stropnický rozchod s Žilkovou dlouhodobě nekomentuje.

Oficiálního partnera nemá

Žilková v rozhovoru promluvila také o svém vztahu s Josefem Holomáčem, o kterém se v médiích mluví jako o jejím příteli. Podle Žilkové se však má celá věc úplně jinak. „Nežiju novou etapu s novým partnerem. Mám velmi dobrého kamaráda, kterého znám půl roku, a dostal nálepku partner. Chodíme spolu do společnosti, byla jsem s ním na dovolené, ale žádného oficiálního partnera nemám, protože jsem vdaná. A zároveň se mnou nikdo nebydlí, protože hrozně ráda bydlím se svými dětmi,“ zmínila herečka a popsala, jak se poznali.

„Potkali jsme se velmi romanticky, když jsem šla se psy na procházku. Máme takovou zahradní restauraci, kde bylo volné místo na lavičce, já si tam přisedla. On seděl vedle a náš rozhovor začal tím, jak je špatný z toho, že se mu rozpadá vztah. Odpověděla jsem, že to říká té pravé. Začalo to jako dialog dvou lidí, kteří milovali své partnery. Opuštěný poslouchal opuštěnou,“ přiznala.

Vyvrátila spekulace o tom, že by měli zvažovat společné bydlení. „Mám pocit, že je mi sedmnáct a teď musím počkat, jestli mi novináři řeknou, že už jsem dost velká, abych s někým bydlela. Ne, nebudu s někým bydlet, budu bydlet sama se svými dětmi. V nejbližší době to nehodlám měnit. Jsem totiž trochu vdaná. Nemám tak silný žaludek jako můj manžel, abych si domů někoho nastěhovala,“ dodala Žilková.

Tagy: