Radostná novina v rodině Šafářové a Plekance. Narodilo se jim děťátko, ukázali první fotku

Bývalá profesionální tenistka Lucie Šafářová se stala dvojnásobnou maminkou. S manželem, hokejistou Tomášem Plekancem, na světě přivítali syna Olivera. Společně již vychovávají dceru Leontýnu.

K dceři bývalé tenistky a kladenského hokejového útočníka Leontýnce přibyl syn. „Malý bráška už je s námi. Vítej v naší sportovní rodině, Oliverku! Jsme moc šťastní, že tě máme,“ napsala Šafářová.

Bývalá profesionální tenistka také poděkovala „porodnici na Obilním trhu, úžasné porodní asistentce Evě Štenclové i panu docentu Unzeitigovi za skvělou péči“.

Mám úžasného muže i tchyni

Že těhotenství a mateřství není plné jen krásných zážitků, ale i těžkých chvil, si je bývalá tenistka vědoma. „Někdy je to radost, někdy sakra těžký,“ napsala v předchozím příspěvku Šafářová. Dodala ale také, že vždy ví, že na nic není sama. „Jsem vděčná za to, jakého mám úžasného muže, se kterým to vše mohu sdílet a je mi oporou a za svou rodinu a tchyni, kteří tu vždy jsou,“ vzkázala Šafářová.

Pro Šafářovou je Oliver druhým potomkem, její manžel už je ale čtyřnásobným otcem – z předchozího manželství s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou má dva syny.

Tagy: