Setkání po 20 letech: Jágr na party narazil na expřítelkyni. Modelka ho opravila

Andrea Verešová a Jaromír Jágr

Bohdalová a Jágr na festivalu ve Varech

Hokejista Jaromír Jágr překvapil fanoušky na Instagramu fotkou s bývalou partnerkou. Se slovenskou modelkou Andreou Verešovou se prý setkali poprvé po 20 letech. Po rozchodu totiž zcela přerušili kontakt.

Karlovarský festival není jen o filmech, jeho nedílnou součástí jsou i večírky a další doprovodné akce. A ty často přinášejí nečekaná setkání. Stejně tomu bylo v případě Jágra a Verešové, kteří se setkali na nedělní luxusní party.

„Od 1998 do 2003 jsme se viděli skoro každý den. A pak bezmála 20 let nic. Až do neděle 3. 7. 2022 na party Unicredit bank v Karlových Varech,“ napsal hokejista k fotce, na níž kolem boku objímá přítelkyni Dominiku Branišovou. Vedle Verešové zase stojí její manžel, podnikatel Daniel Volopich. Jágr připojil i dva snímky z doby, kdy ještě s modelkou tvořili pár.

I slovenská kráska shledání okomentovala – v instastories sdílela podobnou fotku z večírku, jakou zveřejnil legendární sportovec. „Milé setkání se stále příjemným a šarmantním expřítelem po 17 letech,“ opravila Verešová bývalého partnera v počtu let, kdy se neviděli. „Kdo nám ho zatajil?“ připomněla pak Jágrovu hlášku z reklamy na elektrokolo, když přesdílela jeho příspěvek.

Jágr už dva roky chodí s jinou modelkou, zmíněnou Dominikou Branišovou. Svatbu ale zatím dvojice, která má mezi sebou věkový rozdíl 22 let, nejspíše neplánuje. „Mám ještě čas a on evidentně také, když vydržel bez sňatku 50 let. Není to něco, co bychom teď měli v plánu nebo se o tom intenzivně bavili,“ uvedla v lednu pro Showtime Branišová.

Tagy: