Slavný herec zemřel v náručí manželky pár hodin po výročí svatby. Kasten zářil v sitcomech

Ve věku 71 let zemřel herec Hiram Kasten, který se proslavil v sitcomech Show Jerryho Seinfelda či Konečně zvoní. Smutnou zprávu o jeho úmrtí potvrdila hercova manželka Diana Kisiel Kastenbaumová na sociální síti Facebook. Kasten, který zemřel jen pár hodin po jejich 38. výročí svatby, se v posledních letech svého života potýkal s rakovinou a Crohnovou chorobou.

„Hiram Kasten miloval showbyznys a tím, že v něm pracoval, žil svůj sen. Největší uspokojení a největší radost mu však přinášela role otce. Miloval být tátou své krásné a skvělé dcery Millicent Jade Kastenbaumové,“ uvedla truchlící manželka Diana Kisiel Kastenbaumová na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Miroslava Šafránková na slavnější sestru nežárlila. V Mexiku málem přišla o děti

Kastenbaumová byla svému manželovi na blízku až do úplného konce. V emotivním příspěvku se svěřila, že Kasten zemřel pouhý den po jejich 38. výročí manželství. Své ano si řekli 15. června 1986. Do hereckého nebe Kasten odešel v neděli 16. června. „Zemřel jí v náručí  jen několik hodin po 38. výročí svatby,“ uvedla rodina v prohlášení.

V uplynulých sedmi letech se Kasten potýkal kromě zákeřné rakoviny také s Crohnovou chorobou. Zemřel ve svém domově ve městě Batavia ve státě New York.

Známý herec a komik Hiram Kasten se proslavil především díky roli Michaela v sitcomu Show Jerryho Seinfelda, kde se mimo jiné objevil herec Larry David či herečka Jennifer Coolidgeová. Kasten dále zazářil v sitcomech Konečně zvoníSabrina – mladá čarodějnice nebo Larry, kroť se, připomněl web New York Post.

Čeští diváci si ho mohou pamatovat také ze seriálu Fresh Prince, kde si zahrál v epizodě Prašivý kůň. Americký komik také exceloval v několika dílech seriálu Sedmé nebe mezi lety 1997 až 2005.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jedinečný koncert ke Gottovým nedožitým pětaosmdesátinám. Jeho hity zazpívají Bílá či Krajčo

Tagy:
smrt New York úmrtí herec komik Jerry Seinfeld Show Jerryho Seinfelda Larry David Fresh Prince Hiram Kasten