Slováčková si klipem nadělila jedinečný dárek. Bude na nás mít památku, dojímá se Patrasová

Anna Slováčková si k 28. narozeninám nadělila natáčení jedinečného videoklipu. Hrají v něm všichni její nejbližší, včetně rodičů

Anna Slováčková oslavila narozeniny natočením klipu

Rodina Slováčků pohromadě, v lásce a míru. Tuhle parádu má na svědomí Anna Slováčková, která spolu s nejbližšími natáčela klip k písni Pokoj. S redakcí Showtime se podělila o detaily a vysvětlila, proč k tomu došlo zrovna teď.

Anna Slováčková oslavila 28. narozeniny a jejím přáním je, aby se fanouškům líbila nová deska, kterou bude s kapelou křtít začátkem října. Jeden dárek si ale nadělila v podobě natáčení videoklipu k písničce Pokoj.

„Písnička je o tom, že by každý z nás měl mít v sobě nějaké místo, do kterého si může zalézt, když se necítí dobře. Mít v sobě takový pokojíček, kde bude mít hezké vzpomínky a může se vydýchat, uklidnit,“ přiblížila redakci Showtime Slováčková. Stejné místo má i její maminka Dáda Patrasová, naopak její otec Felix Slováček ho nikdy nepotřeboval.

ČTĚTE TAKÉ: Vyjde bankovka se Zagorovou. Margita se rozplýval nad její podobou, stojí několik tisíc

„Nic takového jsem neobjevil, takový pokoj prostě nemám ani v srdci, duši či v hlavě. Jsem pořád na kolečkách, jak se říká,“ přiznal redakci. Jeho dcera, úspěšná umělkyně a zpěvačka, ve svém vnitřním pokojíčku strávila nejvíce času, když se léčila s vážnou nemocí. „Ale zároveň to jsou i momenty, kdy jsem vysílená, kdy už je toho hodně a potřebuji si nějak zameditovat, uklidnit se,“ podotkla Slováčková.

Našli jsme k sobě cestu

A do takového prostoru pouští jen ty nejbližší. Proto si v klipu zahráli i nejlepší přátelé, bratr a rodiče, také její fenka Jindřiška. „Hodně nás to potěšilo. Měli jsme radost z toho, že až tu nebudeme, tak na nás bude mít památku,“ sdělila Patrasová. Jak doplnil Slováček, domnívá se, že má se svou dcerou specifické pouto. „Dokazují to i společné dovolené, kde si velice rozumíme,“ uvedl.

Celou písní a klipem chce Slováčková ukázat, kdo vše do jejího prostoru patří. „Samozřejmě je to i moje rodina, protože to jsou moji nejbližší lidi. A mám spoustu okamžiků a vzpomínek, kdy jsem se cítila krásně, kdy jsme se smáli a bylo to všechno super. A i když byly nějaké těžkosti ve vztazích, tak to nutně neznamená, že cestu k sobě nemůžeme najít i v budoucnu, nebo že jsme ji k sobě nenašli. Protože tak to prostě není,“ zdůraznila.

Tagy: