Je to prostě zničující. Stoneová poprvé promluvila o tragické ztrátě milovaného bratra

Hollywoodská hvězda Sharon Stoneová se vyrovnává s těžkou ztrátou. V únoru zemřel její mladší bratr Patrick. Pětašedesátiletá herečka se s tím svěřila na sociálních sítích. Poté však o této smutné události na veřejnosti nemluvila. Změnit se to rozhodla až teď, kdy deníku Daily Mail poskytla krátký rozhovor, ve kterém popsala, jak se s bratrovou smrtí vyrovnává.

„Je toho hodně, ten dopad je prostě zničující,“ svěřila se hvězda Základního instinktu deníku Daily Mail. Když herečka mluvila o svém truchlení, přiznala, že se se ztrátou stále vyrovnává. „Snažím se brát každý den tak, jak přichází. Snažím se to jen pochopit,“ doplnila.

Její mladší bratr, 57letý Patrick Stone, zemřel v polovině února. Příčinou smrti měla být zástava srdce v důsledku srdeční choroby. Smutnou zprávu držitelka Zlatého glóbu potvrdila na sociálních sítích. „Odpočívej v pokoji, brácho,“ vzkázala tehdy na Instagramu ve videovzkazu, v němž se neubránila pláči.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Milostné kolečko vyhrála Vignerová. Scenárista se po tajné svatbě netajil s prstýnkem

Bohužel to není jediná ztráta, která její rodinu v posledních letech zasáhla. Před necelými dvěma lety zemřel Patrickův jedenáctiměsíční syn River na selhání orgánů.

Pětašedesátileté herečce, která se proslavila například díky filmům Total Recall (1990), Základní instinkt (1992) či Casino (1995), tehdy vyjádřilo upřímnou soustrast mnoho fanoušků i kolegů z branže. Ozvali se například Orlando Bloom, Jeremy Renner, John Travolta či Hilary Swank.

Stoneová, která se angažuje v boji proti rakovině prsu a AIDS, v rozhovoru pro deník Daily Mail přiznala, že se v rámci své charitativní činnosti se smrtí hodně setkávala. Dopad, který na ni měla ztráta bratra a synovce, je však pro ni stále nesnesitelný.

Tagy: