Hvězda populárního sitcomu skončila za mřížemi. Opilý herec ztropil skandál kvůli chipsům

Někdejší hvězda studia Disney skončila v texaském vězení. Herec Mitchel Musso, který zazářil v oblíbeném seriálu Hannah Montana, byl zatčen poté, co v opilosti ukradl v hotelu balíček brambůrků. Chipsy snědl a odmítal za ně zaplatit, informovala zahraniční média.

Mitchel Musso byl zatčen v sobotu večer v Texasu. Dvaatřicetiletý herec vešel opilý do hotelu, kde si vzal balíček chipsů a začal je jíst. „Když byl muž požádán o zaplacení, začal být slovně agresivní a odešel,“ stojí v oficiálním prohlášení úřadů, které má k dispozici web Fox News Digital.

ČTĚTE TAKÉ: Patrasová dostala trest za řízení v opilosti. Pár let si nesedne za volant, zaplatí tučnou pokutu

Na místo byla přivolána policie města Rockwall, která delikventa našla před hotelem. „Musso vykazoval známky opilosti,“ zjistili policisté po příjezdu na místo. „Rutinní kontrola záznamů také odhalila, že měl několik nevyřízených dopravních přestupků,“ konstatovali strážci zákona.

Po zatčení strávil herec noc ve vězení. V neděli byl propuštěn poté, co složil kauci ve výši tisíc dolarů (v přepočtu zhruba 22 tisíc korun, pozn. red), uvedl web USA Today. Čelí několika různým obviněním –⁠ mimo jiné intoxikace na veřejnosti, krádež pod sto dolarů, prošlá registrace vozidla a nepředložení řidičského průkazu, napsal server TMZ.

Mitchel Musso se proslavil jako dětská hvězda Disneye. Diváci si ho nejvíce pamatují jako představitele Olivera Okena z populárního sitcomu Hannah Montana. V seriálu vysílaném mezi lety 2006 až 2011 zazářil po boku Miley Cyrusové či Emily Osmentové. Ztvárnil také hlavní roli v seriálu Královská dvojčata.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Srážka cyklistů, kdy oba skončili v nemocnici. Jeden z nich nadýchal, alkohol je až za třetinou nehod

Tagy: