První společné fotky Hanychové se Soukupem. Na dovolené měli překvapivou návštěvu

Už několik dní si Agáta Hanychová užívá s Jaromírem Soukupem svou první společnou dovolenou ve španělské Marbelle a sedmatřicetiletá modelka na sociálních sítích sdílí společné fotografie. A zatímco doposud si zamilovaný pár užíval romantiku ve dvou, o víkendu se k nim přidali další hosté. Za svou dcerou totiž přiletěla Veronika Žilková spolu s modelčinými dětmi Miou a Kryšpínem.

„Dnes mi odevzdají vnoučata jejich tatínkové a jedeme na týdenní dovolenou,“ prozradila ve své nedělní cvičící půlhodince na Instagramu Veronika Žilková. Že poletí za dcerou do Španělska, se ovšem nezmínila.

Ačkoliv Soukup a Hanychová tvoří pár teprve několik dní, mediální magnát se už s modelčinými dětmi zná. Podle informací webu Super si navíc padli do oka. „Kryšpín, který je starší, už samozřejmě všechno vnímá. Pan Soukup si ho okamžitě získal. Agáta za to byla velmi ráda. Bylo to pro ni hrozně důležité,“ řekla kamarádka Hanychové.

Modelka přiletěla za partnerem minulý týden a zatím se zdá, že si zamilovaný pár společné chvíle užívá. Hanychová se totiž už na svém Instagramu pochlubila několika společnými fotografiemi. Ty většinou pořídila v objetí podnikatele. V pondělí pak sdílela i několik snímků se svou maminkou a dětmi Kryšpínem a Miou.

Jiskra přeskočila během natáčení

Že jsou influencerka a majitel TV Barrandov spolu, vyšlo na povrch 19. června. Soukup doprovázel svou milovanou na Letiště Václava Havla, odkud odlétala do Francie. Fotografové je zachytili, jak se objímají a dávají si pusu. Hanychová pak deníku Blesk potvrdila, že jsou skutečně spolu. „Ano, máte správné informace, ale více se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ řekla stručně.

Jiskra měla přeskočit začátkem června, kdy byla Hanychová hostem Soukupova pořadu na TV Barrandov. Svůj vztah potvrdili před pár dny a shodně tvrdili, že jsou zamilovaní a šťastní.

Tagy: