Strach o Helenu Vondráčkovou. Má problémy se srdcem, vyslechla si diagnózu

Kvůli zdravotním potížím je zpěvačka Helena Vondráčková pod dohledem lékařů z pražského IKEM. Problémy se srdcem jí navíc znemožnily navštívit poslední rozloučení s její blízkou přítelkyní Hanou Zagorovou. Její PR manažer přiblížil, jakou diagnózu si zpěvačka vyslechla.

„Paní Heleně Vondráčkové lékaři už před několika dny diagnostikovali zánět osrdečníku, je stále pod jejich dohledem, ale koncertovat nyní může,“ uklidňuje fanoušky tým kolem zpěvačky. Právě kvůli pobytu v institutu se Vondráčková nemohla rozloučit na zádušní mši s Hanou Zagorovou.

„Udělám maximum pro to, abych byla v pořádku. Ze zádušní mše jsem se proto Štefanu Margitovi ze zdravotních důvodů omluvila. Budu ale na dálku s ním i s Hankou, kterou jsem měla moc ráda a do posledních dnů před jejím nečekaným odchodem jsme byly v kontaktu,“ vzkázala v úterý, tedy v den, kdy se nejbližší přátelé a kolegové s devítinásobnou českou slavicí loučili.

Z odchodu Zagorové byla zničená. Do poslední chvíle doufala, že zpěvačka boj s celoživotní nemocí vyhraje. „S jejím odchodem se těžko smiřuji a bolí to,“ dodala. Již ve čtvrtek by se však Vondráčková měla z IKEM přesunout na Slovensko, kde ji čeká vystoupení v Bojnici. „Do pátku ji čekají dvě vystoupení, následně dovolená, kde si odpočine a bude nabírat síly,“ dodal manažer zpěvačky.

Tagy: