Těhotná Hanychová vyděsila fanoušky fotkou z nemocnice. Tělo si řeklo, vzkázala

Agáta Hanychová vyděsila své fanoušky. Na sociálních sítích totiž sdílela fotografii z nemocnice. Proč se modelka svěřila do rukou odborníků, zatím neuvedla. Mnozí si ale pokládají otázku, zda to není právě kvůli jejímu miminku. Hanychová je totiž v požehnaném stavu.

Hanychová se už minulý týden svým fanouškům na Instagramu svěřila, že je nemocná. Poté se zase plně vrhla do práce a zdálo se, že už má virózu za sebou. Ve středu ovšem zveřejnila na svém instagramovém účtu stories s fotografií z postele, ke které připsala: „A je to tady… tělo si řeklo.“

Následující den pak přidala další snímek, tentokrát už z nemocniční postele. „Holčičky, držte mi palce,“ napsala pod fotografii své levé ruky, ve které byla kapačka.

Proč se 38letá modelka ocitla v nemocnici, není zatím jasné. Už teď se ale spekuluje o tom, zda je vše v pořádku s miminkem. S mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, s nímž tvoří pár teprve čtyři měsíce, totiž čeká dítě.

O jejím těhotenství se šuškalo již několik dní. Fanoušci si na jejím Instagramu všimli viditelně vypouklého bříška. Hanychová nicméně všechny spekulace dlouho odmítala. V těhotenství zatím neprošla ani prvním trimestrem, je tedy velmi opatrná. „Jsem těhotná,“ potvrdila modelka zprávu deníku Blesk v polovině září. Více se ale k radostné novince nechtěla vyjadřovat.

Pro Agátu půjde o třetího potomka. S podnikatelem Miroslavem Dopitou má syna Kryšpína, z manželství s hercem Jakubem Prachařem pak dceru Miu. Děti z předchozího vztahu má i Jaromír Soukup. Jeho syn a dcera jsou ale už dospělí.

Tagy: