Střelec i bezmezná láska. Mádl se prvně pochlubil fotkou syna Františka, přidal emotivní vzkaz

Herec Jiří Mádl překvapil mnohé fanoušky, když na sociálních sítích sdílel první fotografii svého synka. Ačkoliv přišel chlapec na svět už koncem loňského roku, jeho otec ho doposud skrýval. Pochlubit se světu svým potomkem se zřejmě rozhodl až teď.

„Tři měsíce je na světě tenhle střelec, bezmezná láska, bavič a nekonečná radost ze života. A moc dobře ví všechno,“ napsal Mádl k fotografii usmívajícího se miminka.

Chlapec přišel na svět koncem prosince. Zpráva o jeho narození ale obletěla média až začátkem ledna. Mádl informaci potvrdil až v únoru na tiskové konferenci, kde byl coby režisér snímku Vlny jedním z VIP hostů, píše web iDNES. „Ano, narodil se mi syn František,“ řekl. Do větších podrobností zacházet nechtěl.

ČTĚTE TAKÉ: Dcera expremiéra Grosse měla nehodu. Ve svém luxusním autě nabourala do vozu s rodinou

„Asi jste zaregistrovali, že jsem se k tomu, kdo je matkou, nevyjadřoval. Mám nějaké své důvody a nebudu to měnit,“ dodal režisér. Jeho prvorozený syn se měl narodit v porodnici v pražském Podolí. Kdo je maminkou malého chlapce, tak zůstává zatím záhadou.

Spekulovalo se, že by jí měla být o osm let starší Adrijana Trpković. O tom, že scénografka a výtvarnice kostýmů se srbskými kořeny randí s Mádlem, informovala česká média v létě 2021. O 13 let dříve přitom chodila s jeho kamarádem a kolegou z filmu Snowboarďáci Vojtou Kotkem. Podle webu iDNES má ale Mádl dítě s jinou ženou. Tou by měla být mladší tmavovláska a fotografka Kateřina.

Tagy: