„Přeburešováno“ ještě není, vzkázala hvězda seriálu ZOO. Herečka získala hudební cenu

Eva Burešová si jako zpěvačka připsala další triumf. A není se čemu divit. Získala stříbro v hudební anketě Žebřík. A to není vše. Vyráží totiž na své první turné, které odstartuje 10. dubna v Ostravě. A protože ji za Showtime zpovídal Tomáš Kraus, bylo to opět povídání o všem možném.

Hvězdu seriálů Slunečná a ZOO potkal reportér Kraus shodou okolností na předávání cen Žebřík, kde Burešová obsadila stříbrnou příčku v kategorii Zpěvačka roku. Po Slavíku, kde získala třetí místo, zase o stupeň výše.

„Jsem strašně vděčná. Je to něco neuvěřitelného a mám strašnou radost, že mě lidé zase pomalinku začínají vnímat jako zpěvačku. Doufám, že například příští rok si tady třeba zahrajeme i s kapelou,“ svěřila se Burešová. Se svým partnerem Přemkem Forejtem jsou neustále spolu. Jinak tomu nebylo ani v Plzni.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Klus pečuje o miminko Burešové: Nervózní nejsem, říká. Uspává pomocí speciální metody

„Mám z ní obrovskou radost, fandím jí a jsem její obrovský fanoušek. Jsem rád za to, že tyto ceny dostává, zaslouží si je,“ zdůrazňoval šéfkuchař. I on se však několikrát postavil za mikrofon. „Jsem kuchař, ne zpěvák. Párkrát jsem si to z legrace zkusil, ale jsem kuchař,“ zdůrazňoval. Společně na svět přivedli syna Tristana Williama. Na dotaz, proč zvolili takové šlechtické jméno, odpověděla Burešová jasně: „Protože je rytíř.“

Ještě není „přeburešováno“

Zpěvačka a herečka v jedné osobě během rozhovoru prozradila, že vyráží na své úplně první turné, které čítá deset zastávek a vrcholí v Lucerna Music Baru. „Momentálně si přeju, aby se vyprodaly všechny naše zastávky, což se pomalinku plní. Myslím, že to bude dobré, a hlavně si přeju, aby si to lidé užili a písně zpívali s námi,“ podotkla.

Být veřejně známou osobností má však i stinné stránky. Své o tom ví i Burešová, když naposledy lidé na sociální sítích hodnotili její outfit. „Kdybych pořád řešila to, co si o mně myslí lidé v diskuzích, tak bych v životě z baráku nevyšla. Pro mě je důležité, co si o sobě myslím já a co si o mně myslí moji nejbližší,“ mínila. Někteří dokonce tvrdí, že je už „přeburešováno“. Sama umělkyně je však na tento pojem již alergická: „Přeburešováno není. To ještě uvidíte, až bude přeburešováno. Připravte se na to.“

Tagy: