Berenika Suchánková vykročila ve šlépějích svého otce. Proč nevěří v čistě ženskou Partičku?

Berenika Suchánková

Berenika Suchánková vysvětila, proč by nemohla fungovat ženská verze Partičky

Berenika Suchánková, dcera oblíbeného komika Michala Suchánka, má jednou nohou nakročeno, aby se vydala ve šlépějích svého otce. Několikrát již měla možnost být součástí zájezdu Partičky. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS ale promluvila také o tom, proč by podle ní nemohla fungovat Partička v ženské verzi.

„Už jsem nakročila cestou, jakou má on. Ačkoliv ne, že bych chtěla, ale nějak to k tomu směřovalo,“ řekla pro CNN Prima NEWS Berenika Suchánková, kterou redakce zastihla na slavnostním otevření kulturní scény zámeckého vinařství Johann W v Třebívlicích.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Bolek Polívka se pochlubil utajovanou dcerou. Otci se nepodobá a žije v ústraní

K humoru byla Suchánková vedená od malička. „Vyrůstám v humoru, takže to asi ve mně je. Mám možnost s nimi občas jezdit na Partičku, takže jednou nohou v tom už jsem,“ rozpovídala se o dráze komičky.

Mrzí ji však, že ona ani její otec Michal Suchánek nikdy neměli šanci zapůsobit i v jiném žánru. „Stále jsem nedostala úplně možnost, co se týká dramatu. To stejné má můj tatínek. Už jsme nějak zaškatulkovaný a taková možnost není,“ povzdychla si.

Přiznala, že začátky Partičky byly náročné. „Parta čtyř chlapů, kteří se znají a už spolu umí fungovat, zapadnout mezi ně bylo těžký,“ svěřila se.

Nějaký čas jí trvalo, než se s ostatními členy Partičky sehrála a naučila se pravidla, která je třeba dodržovat. „Improvizace je do určité míry náročná. Má to hranice, které je třeba se naučit. Základní pravidlo je: nesnaž se být vtipná, seš zákonitě trapná. Takže jsem si tím musela projít a tyhle věci se naučit. Ale baví mě to,“ rozpovídala se.

Protože je Partička primárně mužskou záležitostí, nabízí se otázka, zda Berenika Suchánková někdy přemýšlela nad založením její ženské verze. „Nad ženskou verzí Partičky jsem neuvažovala. Myslím, že ženská verze bude v něčem náročnější,“ vysvětlila s tím, v čem podle ní spočívá největší komplikace.

„S chlapy to určitě je také náročné, ale s ženskými by byl obrovský problém v tom se shodit, s čímž já problém nemám. Samozřejmě nechci podceňovat, možná takové herečky jsou, jenom jsem neměla možnost je poznat. Být třeba chvíli ošklivá, je tam zkrátka strašně moc aspektů, aby to bylo vtipný  Ženy mají trošku těžší se tomu podvolit. A taky já osobně nevím, jak bych zvládla být s ženskými ve skupině.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

Tagy: