Nesvačilová přiznala novou známost. Kvůli šatům bych si svatbičku střihla, říká herečka

Denisa Nesvačilová na večírku magazínu Playboy.

Denisa Nesvačilová přiznala nového přítele

Herečka Denisa Nesvačilová v rozhovoru pro pořad Showtime popsala, v jaké roli si ji jen málokdo dokáže představit. Hvězda seriálu ZOO také promluvila o chystané charitativní akci a přiznala novou známost.

Deniso, my se potkáváme při takové hezké příležitosti, vybíráte si šaty na krásnou událost u Dominika Navrátila, je to váš dvorní návrhář?
Je! My jsme se spojili v době, kdy ho skoro vůbec nikdo neznal, a teď mi ho „kradou“ různé kolegyně čím dál tím častěji. Ale myslím, že to je můj dvorní návrhář. A protože právě vybíráme šaty na Helping dolls aukci, kde budeme dražit panenky ve prospěch Klokánka, tak Dominik tam bude mít svoje šatičky a svoji panenku a já budu mít hodně podobné šaty jako ona.

ČTĚTE TAKÉ: Já už se nelíčím, ale provádím „tuning“, žertuje Bílá. Prozradila recept na šťastný život

Dovolte mi, vy na mě působíte jako taková střela v dobrém slova smyslu, myslíte si, že i díky tomu k sobě přitahujete takové lidi i role?
Myslím, že asi ano. Občas hraju i nějaké putičky, ale je jich pomálu. Já si je užiji a pak si je tak „ňuňám“, ale asi málokdo si mě umí představit v netemperamentní roli. Mám v sobě hodně života, koluje ve mně extrémně horká krev. Podobné lidi k sobě přitahuji, ale všímám si, že poslední dobou přitahuji i lidi, kteří mě trochu uzemňují. Nevím, čím to je, ale asi je to dobře.

Takže trochu klidu v životě?
Ano, ale musím si ten klid zasloužit, k čemuž jsem ještě úplně nedospěla, ale jo, mám klid v životě.

Váš „dvorní návrhář“ Dominik Navrátil navrhuje samozřejmě i svatební šaty. Co vy jako nevěsta, chtěla byste si tuto roli vyzkoušet i v reálném životě?
Několikrát jsem hrála nevěstu a řekla „ano“ v podstatě cizím lidem, takže logicky tyto touhy moc nemám. Myslím, že pro mě ani není důležité si někoho vzít, ale být šťastná, mít oporu, klid a parťáctví. Je jedno, jestli si vás vezme nebo ne, takže to asi není něco, co bych potřebovala. Ale kvůli šatům bych si nějakou svatbičku střihla.

A je teď někdo na obzoru?
To je teda opravdu podpásovka (smích). No, já nevím, asi jo, no jo, někdo je.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Garand: Na scéně si přijdu jako OG, komerční produkt jsem ale nikdy nebyl. Představil nový projekt

Tagy: