Herec Bolek Polívka se pochlubil utajovanou dcerou. Otci se nepodobá a žije v ústraní

Herec Bolek Polívka je otcem šesti dětí, tří dcer a tří synů. Nejstarším potomkem je dcera Kamila, která se mu narodila v prvním manželství se Stanislavou. Do společnosti se svým slavným otcem ale příliš často nechodí. Jaký spolu mají vztah a jaké profesi se věnuje?

Zatímco Polívkův syn Vladimír a dcera Anna se stali rovněž úspěšnými herci, jeho nejstarší dcera Kamila žije tak trochu v ústraní a o mediální pozornost nestojí. Přitom i ona si pro svůj život zvolila umělecký obor. V rodném Brně vystudovala scénografii na JAMU. Během své kariéry spolupracovala s řadou divadel po celé republice. Jako kostýmní výtvarnice se podílela na několika filmech. Za snímek Odpad město smrt režiséra Jana Hřebejka byla dokonce nominována na Českého lva.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bolek Polívka přebral životní lásku hereckému kolegovi Josefu Somrovi. Ten se poprvé oženil až před osmdesátkou

Přestože manželství Bolka Polívky a Stanislavy příliš dlouho nevydrželo, herec se o Kamilu vždycky řádně staral a dodnes s ní má krásný vztah. Společně slaví každé narozeniny, svátky i Vánoce. Polívka od ní jako dárek nejčastěji dostává knihy. „Už jich mám od ní tolik, že je ani nestíhám přečíst, ale každá dobrá kniha potěší. A moje nejstarší dcera má dobrý vkus. Po mně samozřejmě… Máme se rádi. Vídáme se, jak jen to jde,“ prozradil herec pro CNN Prima NEWS.

Druhá manželka byla milenkou Karla Gotta

S druhou ženou, herečkou Evelynou Steimarovou, která byla předtím milenkou zpěváka Karla Gotta a životní partnerkou herce Josefa Somra, má Polívka dceru Annu, která je úspěšnou herečkou. Stejně jako jeho syn Vladimír, který se mu jako třetí potomek narodil ve vztahu s francouzskou umělkyní Chantal Poullain.

Z posledního manželství s o dvacet let mladší Marcelou Černou, kterou si bral před čtyřmi lety, má tři děti – syny Jana a Františka Antonína a dceru Marianu. Se všemi bývalými partnerkami i dětmi se herec pravidelně vídá a snaží se, aby rodina držela pohromadě.

Už by to konečně chtělo vnouče

Bolek Polívka, který letos na konci července oslaví 75. narozeniny, přiznal, že by už uvítal vnouče.  „Docela se těším, ocenil bych to, ale záleží na nich. Jestli těch dětí bude doma šest, sedm, nebo osm, to už je celkem jedno. A které z mých dětí se jako první postará o to, že budu dědečkem? Řekl bych, že Vladimír. Pokud ho nepředežene Jéňa,“ svěřil se s úsměvem herec pro pořad Showtime.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:  Herec Bolek Polívka byl hostem v zábavné talk show 7  pádů Honzy Dědka? Proč se rozhodl oženit na stará kolena?

Tagy: