Syn Dalibora Gondíka bojoval o život: Theodor byl deset dní připojen na mimotělní oběh

Dalibor Gondík minulý rok zažíval nepředstavitelně náročné chvíle. Jeho syn Theodor totiž bojoval o život ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Syn známého moderátora musel být dokonce připojen na mimotělní oběh. Nemocnice o tom informovala na sociální síti Facebook.

Při příležitosti Mezinárodního dne sester se Dalibor Gondík společně se svým třiadvacetiletým synem vydali do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, aby poděkovali zdravotníkům. Přesně před rokem totiž specialisté ze II. interní kliniky VFN zachránili Theodorovi život, uvedla nemocnice na sociální síti Facebook.

ČTĚTE TAKÉ: Dům ze Sám doma je na prodej za astronomickou částku. Uvnitř je basketbalové hřiště i kino

Syn oblíbeného herce a muzikanta se loni ocitl v život ohrožující situaci. Theodor byl na pomezí mezi životem a smrtí více než týden. Celkem deset dní musel být připojen na mimotělní krevní oběh na přístroji ECMO. Jakými zdravotními problémy trpěl, zveřejněno nebylo.

👍Herečtí sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi přišli poděkovat našim zdravotníkům❗ 👉 Přesně před rokem zachránili...

Posted by Všeobecná fakultní nemocnice v Praze - VFN on Tuesday, May 28, 2024

„Celou dobu jsem se tady cítil jako doma. Vlastně možná trochu líp, protože všichni splnili moje přání, kdykoli bylo potřeba,“ zhodnotil Theodor svůj náročný pobyt na interně.

Za sestřičkami a lékaři, kteří mu pomohli v náročném období, se Gondíkův syn vrací pravidelně. Když přišel nyní po roce, aby zdravotníkům poděkoval, doprovodila ho i jeho teta a herečka Adéla Gondíková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Poslední rozloučení s Harapesem: Suchý měl v očích slzy, po hymně zněl nekončící potlesk

Tagy:
nemocnice Praha Adéla Gondíková Všeobecná fakultní nemocnice v Praze Dalibor Gondík Theodor Gondík mimotělní krevní oběh