Těhotná Burešová exkluzivně: Bříško musím kvůli synovi zakrývat. Už chystá výbavičku?

Eva Burešová je  těhotná.

Eva Burešová se rozpovídala o těhotenství

Herečka a zpěvačka Eva Burešová podrobnosti o svém těhotenství veřejně nesdílí. Reportérce pořadu Showtime na CNN Prima NEWS se ale svěřila s tím, zda už pořizuje výbavičku pro miminko a jak se její syn Nathaniel těší na sourozence.

Kdo jiný než Eva Burešová, která bude za pár měsíců dvojnásobnou maminkou, by se měl zhostit role ambasadorky dětských vzdělávacích her. A právě tahle čestná funkce přivedla herečku do ryze dětského světa, kde se pro Showtime rozpovídala o těhotenství, ale také o nové písni.

„Probíhají dny Kvída, což je taková červená chobotnička a symbol dětských vzdělávacích her, tak jsme mu nazpívali písničku Kámoš Kvído, kterou napsal Vašek Noid Bárta a jeho Eliška,“ prozradila nadaná zpěvačka a herečka, o níž je známo, že chce velkou rodinu. Má pro to jasný důvod.

„Každý den, kdy se směju s tím svým Nathánkem. Neexistuje nic víc než to, že můj syn je takový parťák, že máme stejný smysl pro humor, že si spolu zahrajeme Playstation, že mě pochválí, on, malý čtyřletý prcek, mně řekne, že jsem hezká nebo že se mi něco povedlo, a já mu to stejný říkám zpátky, protože on je ten největší dar a to nejlepší, co jsem v životě vytvořila,“ má jasno Burešová.

Bráška, nebo sestřička?

Není proto divu, že k téměř pětiletému Nathanielovi přibyde brzy další miminko, které herečka čeká s šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Syn se o ni prý krásně stará. „Pořád mě opatruje, musím zakrývat bříško, lechtá ho, chce se s ním prát, takže mu vysvětluju, že je brzo, aby se pral se sourozencem, ale je zlatej, fakt mě opečovává a já koukám, kde se to v něm vzalo. Asi to vidí u nás doma,“ popsala Burešová.

Za sourozence by si prý Evin syn přál spíše kluka, ale asi by mu nevadila ani sestřička. „Nevlastního brášku i nevlastní sestřičku už má. Dceru Přemka naprosto zbožňuje, takže si myslím, že i kdyby to byla holčička, tak by si nestěžoval, i když on si chce Stellinku vzít za ženu, takže uvidíme, jak to bude,“ smála se zpěvačka.

Na příchod miminka se prý ale zatím doma nijak nechystají. „Mně se samozřejmě ozvalo spoustu firem, ale nechci to dělat, nechci mít spolupráce na kočárky a plínky. Byla jsem trošku ve stresu minulý týden, ale pak jsem si řekla: ,Tyjo, vždyť já jsem i minule začala ty věci řešit kolem sedmého, osmého měsíce, tak mám spoustu času před sebou,‘“ usoudila umělkyně.

Tagy: