Slováková popsala detaily drsné nehody i záchranu čivavy. Mobil za jízdy nepoužívejte, nabádá

Z pohádkové dovolené se influencerka a vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková vrátila do noční můry. Cestou ze Slovenska do Brna měla v pondělí děsivou nehodu, v luxusním voze narazila do kamionu. Ačkoliv hodinu před nárazem sdílela video z auta, odmítla, že by v době havárie s telefonem manipulovala. Televizi JOJ následně přiblížila, co se vteřiny před nehodou odehrálo.

Takto si začátek pracovního týdne Slováková nepředstavovala. Po krátké návštěvě Dubaje se svým partnerem – hokejistou Lukášem Kozákem – havarovala v luxusním voze před hraničním přechodem Brodské. K nehodě došlo během pracovní cesty ze Slovenska do Brna.

Stav vozidla, které mělo proraženou zejména část na straně spolujezdce, fanoušky vyděsil. „Řidička narazila do posledního v koloně stojícího návěsu nákladního vozidla,“ napsala na Facebooku slovenská policie. Dechová zkouška na místě dopadla negativně, okamžitě se však začaly šířit informace, že Slováková za volantem manipulovala s telefonem.

AKTUÁLNE: VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA LUXUSNÉHO MOTOROVÉHO VOZIDLA PRED HP BRODSKÉ 🚛💥🚗 ➡Dopravní policajti momentálne na...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, November 14, 2022

Napomohl tomu i fakt, že jen hodinu před nehodou Slováková sdílela snímek přímo z vozidla, když natáčela hustou mlhu. Takové obvinění však známá influencerka a podnikatelka odmítá. „Nikdo, kromě dvou médií, ode mě nemá informace o tom, co se dnes stalo. Všechny konspirační teorie jsou smyšlené,“ vzkázala fanouškům Slováková.

Něco spadlo na cestu

Po nehodě televizi JOJ sdělila, co se vteřiny před havárií odehrálo. „Něco z auta spadlo přede mě na cestu, zprudka jsem zabrzdila. Auto se mi rozvibrovalo, začal mi házet zadek, nakonec mě to hodilo do levé strany na svodidla. Odtud mě to odpálilo doprava do kamionu,“ uvedla vítězka Hotelu Paradise.

Bylo štěstí, že nikdo na místě spolujezdce neseděl. Právě tato část vozu totiž narazila do rohu návěsu. „Ani nechci přemýšlet nad tím, kdyby tam někdo seděl. Už by tu asi nebyl. Začala jsem přemýšlet nad tím, zda auto hoří nebo ne. Nemohla jsem se odepnout z pásu, a když jsem vystoupila, všimla jsem si svého psa na kufru. Prostě vyskočil rozbitým sklem,“ dodala Slováková. Nehodu vyšetřují policisté.

Jako zázrakem se jí ani její čivavě Lotty nic nestalo. Pro jistotu však influencerka podstoupila preventivní vyšetření – sono a rentgeny. „Dopadlo to na 100 procent. Paní doktorka uvedla, že jsem zdravá,“ doplnila Slováková. Svým sledujícím na Instagramu následně zdůraznila, aby na sebe dávali pozor. „Přestože mobil nebyl příčinou nehody, rozhodně dávám všem zapravdu, že je lepší ho nepoužívat, ani když ho nedržíte v ruce,“ uzavřela.

Tagy: