Těžké chvíle Moniky Bagárové. Přiznala definitivní rozchod s Muradovem

Monika Bagárová a Makhmud Muradov se k sobě znovu vrátili

Monika Bagárová přiznala rozchod

Zpěvačka Monika Bagárová prožívá těžké chvíle. V rozhovoru pro Showtime se exkluzivně svěřila, že je krátce po rozchodu. S MMA zápasníkem Machem Muradovem se nakrátko rozešli už jednou. Tentokrát to ale vypadá, že bude odluka definitivní.

Do Karlových Varů dorazila Monika Bagárová pouze s dcerou Ruminkou. Reportérka Showtimu se proto zajímala, zda společně zpěvačka a bojovník MMA stráví alespoň dovolenou. Bagárová ale přiznala, že spolu už nic neplánují. „Každý máme svoje aktivity, svůj program a žijeme si každý svůj život,“ uvedla v rozhovoru pro Showtime.

Druhý pokus, který oba vztahu dávali, tak nedopadl. „Bohužel, ale to je život. Máme Ruminku, která je moje všechno na světě. Je důležité, že je zdravá, spokojená, šťastná a o to se budeme snažit oba dva,“ doplnila Bagárová.

Vše zásadní podle ní funguje, jak má. „Jsme zdraví, je nám dobře, máme všechno, co potřebujeme. A vždycky si říkám, že může být hůř,“ prohlásila zpěvačka, která na festival přijela jen na otočku. Vystoupila na módní přehlídce Zuzany Lešák Černé, kde se mikrofonu na chvíli ujala i malá Ruminka, která vypadá, že by ráda byla zpěvačkou po mamince.

„Jsem strašně ráda, že se mi tento rok podařilo sem vůbec dorazit. Mám v plánu vystupovat na přehlídce, potom už odjíždíme domů,“ prozradila Bagárová.

Oporu se teď snaží hledat hlavně u své rodiny. „Musela jsem se k tomu postavit jako žena, která má dítě. Snažím se všechno dělat tak, aby to šlo. Bez rodiny bych to určitě nezvládla. Jsem šťastná za všechno a děkuju tam nahoru, protože věřím, že v životě je všechno tak, jak má být,“ uzavřela.

Tagy: