Čím Třeštíková vystrašila nápadníka? Spisovatelka promluvila o pozváních na rande

Radka Třeštíková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka

Radka Třeštíková v 7 pádech

Radka Třeštíková patří k nejoblíbenějším českým spisovatelkám. Velkou pozornost upoutala nejen díky svým knihám, ale také sociálním sítím, kde často ráda provokuje. Za své odvážné fotografie a komentáře sklízí jak obdiv, tak kritiku.

„Že bych vyloženě chtěla, aby mi psali hnusný zprávy, to ne, to se prostě někdy stane. Když tam dám prsa, konkrétně bradavky. To lidi hodně rozčiluje,“ svěřila se Třeštíková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Vedle kritických zpráv jí však chodí na Instagramu i pozvání na rande. „Většinou mě muži zvou na kafe. Posílají různé obrázky… Kdyby přišlo nějaké poutavé pozvání na rande, asi bych šla. Jeden mi psal, že umí namalovat labuť jedním tahem, odpověděla jsem mu, že jestli to umí jazykem na klitoris, tak jdu. Už se neozval,“ šokovala Honzu Dědka Třeštíková, které v těchto dnech vychází osmá kniha Kde jsi, když nejsi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nový člen královské rodiny. Princezna Eugenie porodila syna, dostal jména po předcích

Vydala ji navzdory tomu, že s psaním už chtěla skončit. „Občas mám malý životní dramata. Měla jsem pocit, že si ubližuju až moc. Psaní mi jde, když to bolí. Obecně mi jdou věci, když to bolí. A záměrně se trápit, už jsem toho měla plný brejle. Ale pak jsem to rozdýchala,“ vysvětlila 42letá spisovatelka.

Třeštíková pracovala jako právnička, nyní si ale vydělává psaním knih. Je autorkou bestsellerů Bábovky nebo Osm. Od roku 2011 vede svůj blog a rovněž píše do různých médií. Podle její knihy vznikla i filmová komedie Bábovky, natočená režisérem Rudolfem Havlíkem. Třeštíková byla spoluautorkou scénáře.

Moderátor Honza Dědek si do Švandova divadla pozval také publicistu Ivo Šmoldase, který pohovořil o zděděných zdravotních problémech a transplantaci ledviny. Úryvek rozhovoru si můžete poslechnout ve videu přiloženém níže.

Tagy: