Úspěšná česká podnikatelka zahynula při nehodě na Bali. Nezapomeneme, vzkazují celebrity

Česká podnikatelka Kamila Mortimer zemřela na exotickém ostrově v Indonésii. Bývalá ředitelka mezinárodní reklamní a marketingové společnosti přišla o život v důsledku nehody na motorce na Bali. Její kamarádka, módní návrhářka Vanda Janda, je z této zprávy zdrcena, stejně jako například Beata Rajská či Dagmar Havlová.

Móda a cestování byly pro Kamilu Mortimer vášní. Před pouhým měsícem zamířila na ostrov Tenerife, po krátkém návratu do Prahy se pak vydala do Indonésie, konkrétně na oblíbený ostrov Bali. Její touha po objevování nových míst jí bohužel stala osudnou.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězda seriálu Hra o trůny v slzách. Hora Clegane přišel o předčasně narozenou dceru

Podle informací webu Blesk podlehla česká podnikatelka zraněním, které způsobila tragická nehoda na motorce.

Na Mortimer vzpomíná řada celebrit

Smutná zpráva o úmrtí Kamily Mortimer, která více než šest let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent, zasáhla řadu známých osobností.

Vzpomínku s podnikatelkou sdílela na sociální síti návrhářka Beata Rajská. „Setmělo se moc brzy, Kami. Nezapomenu, nezapomeneme,“ napsala krátce a přiložila společnou fotografii.

Nad ztrátou truchlí také módní návrhářka Vanda Janda, která toho s podnikatelkou zažila hodně, ačkoli v poslední době nebyly v tak úzkém kontaktu jako kdysi. „Byla jsi upřímná, silná a přesvědčená o svojí pravdě na základě tvých činů. V tom jsem tě obdivovala, tak moc si mě toho naučila,“ napsala v instagramovém příběhu.

„Kamila za sebou nechává obrovskou stopu. Nikdo nikdy nebude jako ona a měla by být inspirací pro nás všechny, abychom si život užívali do poslední minuty. Dlouho jsem tě neviděl, ale budeš nám chybět. Svět byl s tebou zajímavější a měl glanc,“ vzkázal make-up artista Pavel Kortan.

Komentář se smutnými emotikony pod poslední příspěvek Mortimer připsali i další známé tváře jako třeba zpěvačky Elizabeth Kopecká a Monika Absolonová nebo herečka Dagmar Havlová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Je to kruté, bez Vaša to nejde. Elán prozradil detaily vzpomínkových koncertů na Patejdla

Tagy: