Hvězda seriálu Hra o trůny v slzách. Hora Clegane přišel o předčasně narozenou dceru

Hvězda populárního seriálu Hra o trůny se vyrovnává s ohromnou ztrátou. Islandský herec Hafþór Júlíus Björnsson se fanouškům na sociální síti svěřil, že s manželkou Kelsey Helsonovou přišli o předčasně narozenou dceru Grace Morgan Hafthorsdottirovou. Na Instagramu navíc ukázal srdcervoucí snímky s rodinou.

Dívenka se narodila před 22. týdnem těhotenství ve středu 8. listopadu. Právě kvůli jejímu předčasnému příchodu na svět rodiče Hafþór Júlíus Björnsson a Kelsey Helsonová o holčičku nyní přišli. „S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcery již po 21. týdnu těhotenství. Po výrazném útlumu jejích pohybů jsme zjistili, že jí přestalo bít srdíčko,“ svěřili na sociální síti Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali

„Slovy nedokážeme popsat naši bolest z této ztráty ani štěstí, že jsme mohli strávit čas s naší dcerou. Je nádherná, s blonďatými řasami a obočím,“ napsali zdrcení rodiče v prohlášení s tím, že jim holčička věnovala i úsměv.

Láska, kterou chovají k zesnulé dceři, je podle jejich slov ohromující. „Zármutek, který cítíme, s námi bude navždy, ale stejně tak i láska. Všechny naše naděje a sny pro ni nám byly odebrány, ale vím, že se s ní zase jednou shledám. Její duše nadále žije skrze nás a její sourozence,“ uvedla hvězda seriálu Hra o trůny.

„Žádáme vás, abyste v této době respektovali naše soukromí, protože truchlíme nad touto nesnesitelnou ztrátou. Děkuji všem za jakákoliv milá slova a podporu,“ zakončil Björnsson, který se proslavil rolí rytíře Gregora „Hory“ Cleganea.

Pod příspěvkem s několika přiloženými fotografiemi předčasně narozené dcerky je už přes 25 tisíc komentářů s kondolencemi. Upřímnou soustrast vyjádřila také řada známých tváří.

„Moc mě mrzí vaše ztráta,“ napsal například internetový bavič Arron Crascall. „Je mi to moc líto,“ vzkázal americký herec Terry Crews, jež zazářil v komediálním snímku Někdo to rád blond.

„Tohle je srdcervoucí. Modlím se a myslím na vaši rodinu. Posílám lásku,“ uvedla jedna z nejznámějších crossfitových atletek Brooke Wellsová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Je to kruté, bez Vaša to nejde. Elán prozradil detaily vzpomínkových koncertů na Patejdla

Tagy: