Už toho mám dost. Brzobohatý prolomil mlčení o rozvodu a potvrdil vztah s Písařovicovou

Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý v pořadu Inkognito

Ondřej Gregor Brzobohatý prolomil mlčení a na sociálních sítích detailně vylíčil svůj pohled na konec manželství s Miss World Taťánou Kuchařovou. Ta se totiž v posledních týdnech již několikrát vyjadřovala na účet Brzobohatého. Tvrdila, že ji podváděl ještě v době, kdy tvořili pár. Známý herec konečně také potvrdil, že s moderátorkou Danielou Písařovicovou tvoří pár.

Brzobohatý se rozhodl vše, co má na srdci, sdělit na svém instagramovém účtu. „Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost,“ rozohnil se na sociálních sítích herec.

„Narozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu. Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole. Od září žiju sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou,“ rozhodl se uvést vše na pravou míru Brzobohatý.

Ať už jde o krizi, rozchod anebo rozvod, vždy jde podle něj o selhání obou partnerů. „Není v něm vítězů ani poražených. Hledat viníka či hrát si na oběť je stejně zoufalé a trapné jako obhajovat se před křivými obviněními… I proto jsem tak dlouho mlčel. Situaci však Taťána svými výroky vyhrotila do stavu, kdy se už ozvat musím,“ nenechal si zpěvák nic líbit a rozhodl se po týdnech spekulací také sdělit, jaký má vztah s moderátorkou Danielou Písařovicovou.

„Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji... Kéž čas zahojí všechna zklamání i křivdy a hlavně kéž už je klid a mír,“ uzavřel Brzobohatý.

Brzobohatý se obrnil mlčením

Kuchařová s Brzobohatým tvořili pár téměř 10 let. O tom, že je jejich vztah u konce, se začalo spekulovat ke konci loňského roku. Později sami partneři zprávu potvrdili. A zatímco Brzobohatý se k rozvodu vyjadřoval jen ojediněle, Kuchařová byla v mnoha ohledech sdílnější. V rozhovoru pro Showtime například prozradila, že si Brzobohatým s Písařovicovou údajně začal ještě v době, kdy byli manželé.

„To, že svůj vztah posunuli do jiné roviny záhy potom, co my jsme byli velmi čerstvě po obnovení církevního svazku a pracovali jsme v té době na rodině, je prostě fakt a chápu, že se k tomu nehodlají vyjadřovat. Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí. Nechávám ty věci plynout a třeba se časem ukáže, jak to je,“ sdělila 34letá modelka.

Tagy: