V soutěži krásy bojuje šedesátiletá žena. Prozradila, čím si udržuje mladistvý vzhled

O titul Miss Argentina se uchází šedesátiletá Alejandra Rodríguezová.

Miss Argentina v 60 letech

O titul Miss Argentina se uchází šedesátiletá žena. V konkurenci mnohem mladších dívek se jí podařilo vyhrát letošní Miss Buenos Aires a tím postoupila do celonárodního finále. Tam se utká s vítězkami z ostatních argentinských regionů, které jsou i o desítky let mladší.

„Rok 2024 je prvním rokem, kdy soutěž Miss Universe mění zavedené zvyklosti a začala přijímat lidi všech věkových kategorií, typů postav a výšek. Pro přihlášení do soutěže není stanovena žádná podmínka, pouze věk nad 18 let,“ uvedla Alejandra Rodríguezová podle AP.

Šedesátiletá Alejandra vděčí za svůj mladistvý vzhled pravidelnému cvičení a půstům, zdravé stravě a také, jak v žertu dodává, tomu, že už není vdaná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Supermodelka 80. let odhalila rakovinu kůže náhodou. Ukázala fotky po vyoperování nádoru

Je jí 60 let, žije v La Platě a je právnička, právní poradkyně v nemocnici a novinářka. „Dostávám zprávy od mnoha lidí, kteří jsou mnou inspirováni, aby dělali věci, se kterými otáleli – projekty, které se neodvážili dokončit, protože se cítili staří a měli pocit, že už je na to pozdě,“ prohlásila Rodríguezová. Pokud se Alejandře podaří zvítězit 25. května v argentinském finále, postoupí do celosvětové soutěže.

Podobně jako Alejandra udivují svět svým mladistvým vzezřením i někteří muži. Jako například 61letý Dave Pascoe, který se stejně jako 46letý miliardář Bryan Johnson snaží zvrátit své stárnutí a být věčně mlád a zdráv. Oba věnují svým tělům spoustu času a peněz. Zatímco Davea stojí cvičení, strava, vitamínové doplňky, krémy a lékařský dohled zhruba milion korun, Bryan do sebe investuje přes 45 milionů ročně. V rámci experimentů si totiž nechal například vstříknout do krevního oběhu plazmu svého syna.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kdo je nová Miss World? Korunku získala rodačka z Třince, která studuje dvě vysoké školy najednou

Tagy: